-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Uni
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hyperfilderden uygun fiyata sunucu yada hosting alırsanız, sitenizi her türlü saldırıya karşı koruyor. Anlık uyarı vermesiyle birlikte, yapılan her türlü saldırıyı anlık önleyebiliyor .Saldırı eğer çok büyükse, biraz zaman alıyor tabiki. Ama bu zaman 3dk yi geçmiyor.
hyperfilter.com
Firma tamamen güvenilirdir, 1 senedir kullanıyorum. Siteme anlık 1.500+ giriş var. Api sistemimede +900 anlık giriş. Her gün tb lerce saldırı alıyorum. Hiçbir problem yok :)
Ek: Site saldırıya karşı kesinlikle koruyor ama bu saldırı derken index yemeniz vs değil. Evet yabancı kaynaktan sunucuya girmeye çalışınca blockluyor ama eğer siz sitenizde bu denli açıklar bırakırsanız adamlar ne yapsın haşa allah değiller sonuçta :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Siz hangisini kullanıyorsunuz bizimde o civar hit var.
Dedicated mı vps mi
Son Haberler www.haberdetaylari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Sporcu!
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Merhabalar, siteniz şuanda stabil çalışıyor herhangi bir yönlendirme göremiyorum (google crome)
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Sağlam firmalarla barındırma kısmı için iş yapıp bir güvenlik uzmanından yardım almanızda fayda var.
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Site adresinizi pm olarak atin detayli bi inceleme sonucu size sitenizdeki aciklari ve sunucunuzun aciklarinizi yaziyim hocam