-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Öncelikle konu yanlış yerde ise kusura bakmayın.
http://www.biryudumkitap.com/ tarzında bir site hangi diller ile yazılır ?
Sıfırdan başlıyan biri için en iyi kaynak nedir ?
Yazılım nedir,diller nedir,programlama nedir sıfırdan başlayıp derinlemesine öğrenebileceğim kaynaklar arıyorum yardımcı olanlar için şimdiden teşekkürler.
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nacizane görüşüm:
html ve css ile yapılmış bu tür sitelerin yönetim paneli olmaz html ve css görsel işaretleme dilidir
yazılım da web ve program olarak ayırabilirz
web dili php, asp gibi diller ile bu tür site yapabilir bu dili öğrenebilirsin. web konusunda en çok tercih edilen php dir . asp genelde kurumsal şirketler kullanır.
Programlama dili oldukça fazla ve en babası java ve c+ c++ dilleridir.
öneri olarak java öğrenip mobil android uygulama geliştirmeni öneririm. Afrikada dahi android telefon kullanılıp ülkemizde asgari ücretle çalışanda son model telefonları görünce mobil uygulama geliştirmeye yöneldim. Yani yanlış anlaşılmak istemiyorum Mobil gelecek olarak görüyorum.
Youtube videoları izliyor ve yaptıklarımı ileride hızlıca kontrol edebilmek için ekran görüntüsü olarak kaydediyorum.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Teşekkür ederim, hepsine sıra gelicek bol vaktim ve kendimi çevirecek kadar nakite sahibim, o yüzden önümdeki bir süreyi kendimi geliştirmeye ayırıyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Web geliştirmeleri backend ve frontend diye ayrılır.
Frontend kabaca html-css-javascript kısmıdır. Backend ise server side taraflı işlemlerdir.
Java, python, php, c#, ruby, nodejs vs vs gibi dil ve teknolojiler ile de backend geliştirme yapabilirsiniz. Java ve .net teknolojileri daha çok kurumsal şirketler tarafından tercih edilir.
Python, nodejs, ruby dilleri startuplar tarafından sevilen ve kullanılan dillerdir. Tabiki büyük yer etmiş platformlarda da bu diller kullanılıyor.
Php ise çok yaygın ve birçok alanda kullanılan bir dildir.
İçinden amacınıza en uygun olanını seçip kullanabilirsiniz.
Front end kısmında ise birçok javascript kütüphanesi css frameworkleri ve çeşitli toollar mevcut. React, angular, vue js gibi bir js kütüphanesi öğrenmeniz faydalı olacaktır.
php, java, python - django, nodejs, vuejs, reactjs, angularjs, c# asp.net mvc...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Webmaster sitesindeysen php, html, css, js bilmeden olmaz. bide yeni sistem cıktı, ruby on rails, onu da php öğrendikten sonra öğrenmeni tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yıldırım SizinWeb SoftwareDeveloper çok teşekkürler vakit ayırdığınız için faydalı bilgiler oldu hepsini zamanla uygulamaya geçireceğim eğitim videoları için ayrıca teşekkürler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sana çok büyük bir öneri vereyim, asla o güzel vaktini eğitim setlerine ASLA AMA ASLA harcama! Öğrenmek istiyorsan hazır scriptler üzerinden sistemi anlamaya çalış çok daha hızlı kavrarsın emin ol. Kitap önerisi olarak ta Rıza Çelik'in A'dan Z'ye PHP kitabını mutlaka almalısın!
Professional Wordpress Services - Search in forums and find me!