-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@zangess hocam sizin olan sizde kalsın tabiki, bence canınızı fazla sıkmayın telefon ile arayın bir mail atın bu kadar kötü düşünmeyin hemen buraya gelip böyle oldu demeyin derim..
Siteniz sizde kalsın hocam herkes bildiği yoldan yürüsün siz tutturdunuz diye bizde koşmayalım en iyisi saklamaktır :)
zangess
Ya Sev Ya Terket!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webtasarim
-
-
Ad Soyad
U** i**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Aynen kardesim. Panelde ödemenuz gercekletstiyi gorup atm e giderken heyecan tavan oluyor:-) Allah razı olsun hepsinden ticket donusleri 1 gunu gecebiliyor ama ne zaman aradsam telefon destegi tam ve cok kibar ve saygililar. Fakat hala 5 gundur panel duzelmedi. Umarim odeme gununden once duzelir.
https://biyokimlik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki sorunu mail attınız mı? Ya da ordan gelen bir açıklama var mı?yani Türk firmasından çok beklenmeyen;
Kusura bakmayın şu sorun var.Ancak bu gelirlerinize etki etmeyecek (hayal ürünüsün mayk) ... vs.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Ben sordum arkadaşlar, sistemsel bir sıkıntı varmış. Sayımların normal olarak yapıldığını ancak panele yansıtılmadığı söylendi. Düzeltmeye çalışıyorlarmış.
Ben yaklaşık iki yıldır çalışıyorum firmayla, bir yamuklarını görmedim. Ara sıra bu şekilde sayımların panele yansımaması durumu oldu fakat problem düzelince sayımlar yerine geldi. Hiç bu kadar uzun sürmemişti daha önce. Düzelir diye umuyorum.
davison
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
cafe çalışanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı sorun bendede var öncedende bir kaç defa olmuştu ama bu sefer gerçekten uzun sürdü umarım gerçek rakamları düzelince yansıtırlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Yönetimden bir tanıdığa bildirdim , bir cevap gelirse buradan belirteceğim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
prestij