Merhabalar, profesyonel olarak makale yazmaktayım ama artık devam etmek istemiyorum. Site açacaktım fakat Seo'dan anlamadığım için vazgeçtim.

11 sene truzimde çalıştım. Muğla'da dış ticaret ve İstanbul Üniversitesinde tarih okumaktayım. Muğla'yı ve truzimi avucumun içi gibi biliyorum. Bodrum, Fethiye, Marmaris, Akyaka vs caddeler sokaklar clubler, barlar, tarihi eserler.
Profesyonel olarak tatil, gezi veya portal sitesi olanlar için editörlük veya yazarlık yapmak istiyorum.


Düzenli olarak maaş alabileceğim profesyonel birisinin yanında çalışmak amacım ve iddialıyım bu yüzden bu işten para kazanan ve daha da artmasını isteyen kişiler lütfen pm atsınlar.

4 sene rehberlik yaptığım için acentacılık olaylarını da çok iyi bilmekteyim. Okul dışında ki mesleğim; Barmenlik, Rehberlik ve Yazarlık.

Dediğim gibi bu işten para kazanan, ciddi birileriyle düzenli olarak çalışmak istiyorum. Tatil, otel, tanıtım tarzında siteler olabilir.

Google'da daha önce hiç bir şekilde yazılmamış, söz edilmemiş bilgilerle doluyum. Club ortamları, tatil ortamları yani truzim denilince akla gelen herşey.
Tarih okuduğum için de tarih makaleleri ve ezoterik makalelerde kendime çok güveniyorum. Ciddi ve düzenli çalışa bileceğim profesyonel kişiler lütfen pm atsın.