-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Networking Manager
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeterli satış yapılmıştır.Konu kilit
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
siz mi yazdınız? yoksa satın aldıgınızımı satıyorsunuz?yazarında vs sizin adınızmı yazıyor hocam.
heryerde **************lar veya kendi şahsi ürünü olmayanları satanlarla doldu taştı amaç ortak kısa sürede kazanç sağlamak.
yada geçenlerde faaliyetlerini durduran market sistemi vardı adını unuttum arkadaşlar bir heves girdiler para da yatırdılar ortada kaldılar sonra.
şukadar üye yap onlarda market açsın onların satışından sende kar sağlıyorsun olayı ayrıca kendi marketindede satılanlardan da kar sağlıyorsun gibi.
açık açık yazın hocamda bizde ona göre yorum yapalım.kimse kimseyi yanlış değerlendirmesin
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Türkçe-İngilizce Çevirmen
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Hocam başlığı görünce kitabı almak istedim fakat Clickbank ile Jvzoo yu karıştırdınız sanırım? O screenshot attığınız site Jvzoo.com isimli sitedir. Birincisi siz buradan bir kere beni çelişkiye düşürdünüz. Hadi diyelim bilmeyen arkadaşlar var, siz bu screenshotı atarken bilenlerin de çıkacağını düşünemediniz mi? İkincisi siz o aldığınız kitabı pazarlayamazsınız. Çünkü bu yasal değildir. Belki kim yasaları dinliyor ki demiş olabilirsiniz. Hadi ben de dinlemedim ve kitabınızı aldım, sizin 1 hafta içinde kitabı iade alacağınıza nasıl güveneceğim? Bir güven nedeni vererek bu yaptıklarınızı görmezden gelmemi sağlarsanız kitabınızı almak isterim...
1 kişi bu mesajı beğendi.