-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Avare
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Selamın aleyküm. Geçen cuma günü bi abimizin hesabına belli bi miktar para göndericektim zor durumda olduğu için ama hesap numarasından bilmem kaçıncı rakamını 1 yerine 7 yazdım ve para başka hesaba gitti bunu eve geldikten sonra farkettim geri gidemedim tabiki cuma günüydü. Şimdi yarın sabah bankaya gidip ne desem bana yardımcı olurlar para başka hesaba gitti alma şansım var mı?
ishana
Su akar yolunu bulur.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
İ** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
karşı hesabın kim olduğunu öğrenmeniz, ulaşmanız,aramanız ve karşıdaki kişinin insaflı olması gerekiyor.....
Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
karşıdaki kişinin insaflı olması gerekiyor.....
Ne acı bir söylem.
Bankamatikten para gönderirken, alıcı bilgileri ekrana çıkıyor ve senden onay istiyor. Bu yüzden bankanın sana direk para iadesi şeklinde yardımcı olacağını sanmıyorum. Ama para gönderirken, esas alıcının TC kimlik numarasını girdiysen, zaten uyuşmazlığı kolayca tespit edeceklerinden iade olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Aynı şey başıma geldi hocam. Direk müşteri hizmetlerini arayın durumunuzu anlatın adamın kartına bloke koyuyorlar harcama ve çekim yapamıyor. Bulunduğu şubeden de arıyorlar direk paranızı geri iade ediyorlar.
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Şahsen benim hesabımı kapatacaklar 1 ₺ dahi olsa o parayı alırım camdan aşağı atarım :) Ondan sonra da o banka hakkında soruşturma açarım. Yanlış yapabilirsiniz iletişim kurun şahıs ile bu kadar zormu iletişim kurması bankaların. Hemen arıyorlar .
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Karta bloke koyma falan hikaye öyle bir şey yok. Gönderdiğin kişinin insafına kalmış bir şey. banka istese seninle bile uğraşmaz çünkü sana orada bilgileri teyit etmeni söylüyor banka karşıdaki kişi ile iletişime geçer isterse sana gönderir bu kadar.
1 kişi bu mesajı beğendi.