-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba beyler 1 Yıl boyunca Blog yazıyorum. 300 Küsür yazı mevcut. Blogspot.com olan alan adını .com yapsam ne olur? Google indexlerim silinir mi? Google bir daha her şeyi yeni baştan mı alır? Blogum Google'da İlk sırada. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Edit: Tüm yazılarım İndex almış durumda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
gider malesef alan adınız nedir :) :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blogger üzerinden yeni adrese geçtiğinizde, otomatik sistem 301 yönlendirmesi yaptığı için google sitenizin yeni bir alan adına taşındığını anlıyor. Bir süre dalgalanmanın ardından ise eski siteniz olduğu gibi yeni siteye geçiyor, indexleriniz, site değeriniz vs. Ama dediğim gibi bir süre dalgalanma yaşarsınız fakat sonuçta eski düzene gelir sistem. Kaldı ki zaten eski alan adına giren kişiler otomatik olarak yeni alan adına yönlendirilecekler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yani eski alan adım ile beni Google aramalarında bulan bir kullanıcı tıkladığında otomatik olarak aldığım yeni .com alan adına mı yönlendirilir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladığım kadarı ile biraz zamana gerek var toparlanması için. Konuya yardım eden tüm hocalarıma teşekkür ederim :)