-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mustix peki bir aracı olsa tanıdık olsa? Tanıdık bir kişinin tanıdığı olsa güvenir misin gene?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Eğer elden alma şansım yok mecbur güvenip yatırıp alacağım dersen şunları yap;
Başka bir numaran ara ilanı için görüşmek istediğini elden alıp alamayacağı sor.Elden alabilirsiniz derse bende aynı şehirdeyim görüşebiliriz de buluşma ayarla.Sana yanıt verir ve cevapları olumluysa eğer demekki bu kişinin elinde bu ürün var ve cidden satmak istiyor.Fakat çeşitli bahaneler uydurup yüz yüze görüşmemek için bahaneler uyduruyorsa bilki **************.
Satıcının numarasını facebookta ara çıkan profili incele.Veya isim soyisimini nette ara çıkan sonuçlara bak.Esnafsa dükkan adresi ve numarası iste.Çalışıyorsa çalıştığı yeri sor.Söylerse iş yerini ara sor bu isimde böyle biri varmı yokmu diye.
Parayı hesabına yatırırken açıklama kısmına ödemenin ne ile ilgili olduğunu açıkca yaz.
Tamamen risk.Karşınızdaki kişi gerçekten dürüst temiz biri olabilir.Lakin zor durumda olduğu için satacağı ürünü elinde biranda parayı görünce niyeti bozulabilir.Ürünün fiyatı piyasaya göre çok çok ucuz ise almanı tavsiye etmem.
Çoğu zaman görüyorum iphone 6 1200TL hatasız kutulu faturalı diye ilan ekliyorlar.Zaten telefoncuya götürüp satsa 1200den fazla eder niye internetle uğraşsın.Elden satsa bile yine bu fiyatlara ürün satılmaz.
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
5k'lik de tutsa hepsiburada.com 'dan şaşmam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
1k üzerin birçok alışveriş yaptım internetten ancak hiçbirinde hepsiburada.com harici alışveriş yapmadım, özellikle alacağım ürün hepsiburada.com üzerinde varsa direkt oradan alırım yoksa da mağazadan gidip elden alırım, diğer birkaç bilindik siteden yaptığım alışverişlerde bazı sorunlar yaşadığım için hepsiburada harici sitelerden alışveriş yapmıyorum artık...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teşekkürler bilgilendirme için.
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Hepsiburada, N11, Gittigidiyor, Epttavm, Amazon, Wallmart, Zara, 1v1y, markafoni, trendyol, 10para, çok site var güvenebileceğiniz. Birisi de hepsiburada dan şaşmam demiş. Satış bakımından şuanda en çok satış yapan platform N11 ve Gittigidiyor, sonra Hepsiburada gelmektedir. Sürekli olarak hepsinin müdürleri ile iletişim içinde olduğumdan dolayı kim ne satmış ne kadar satmış bilgim bulunmaktadır. Ek olarak KAR (BESİN TAKVİYELERİ KATEGORİSİNE AİTTİR) marjlarına bakarsak en az KAR marjı alan N11 olduğu için oradaki fiyatlar daha uygun olmaktadır. Gittigidiyor kar marjı %18, N11 Kar marjı %12, Hepsiburada KAR marjı %24 ve ek olarak 28 Günde Ödeme olmaktadır. Ayakkabı giyim farklıdır. üründen ürüne değişir kar marjları .Yani şunu anlatmak isterim en düşük kar marjı en iyisidir ve en uygununudur.
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Teveccüh lütfen uslubunu bozma tavırlarına dikkat edersen sevinirim. Burada kötü bir kelam. Ek olarak buda demek oluyor ki sen hakkını arayamıyorsun. Ki benim ürünümü göndermeyecekler onlara o memleketi dar ederim. 1₺ dahi olsa dar ederim. Sen bunu yapamamışsın. (Sanane falan filan gibi kelamlara sinir oluyorum) Burası bir forum ise bende bildiklerimi söyledim. Bunun neresinde kötülük var?
"Ya insan olacaksın yada insan gibi davranacaksın. İnsan olmayı bilmiyorsan sükut'u ihsan eyleceksin. Ne demişler Söz GÜMÜŞ ise sükut ALTIN dır.