-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress tabanlı dün akşam kurmuş olduğum film sitemle ciddi bir vakit ve maddi olanak ayırarak ilgilenmek istiyorum.Seo ayarları gelecek hafta yapılacak.İçerik düzenlenmekte.Onun dışında ilk açıdan neler yapmak icap eder bilgilerinize açığım:confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
daha başlamamış sayılırısn ondan dıyorum bence düzgün bir temayla basla derım suan kı temanda iyi ama o kadar ileri derece temalar cıktıkı suan kullandıgından cok daha iyiler yanı madem vaktin ve maddi olanagın var tema ile basla derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bakış açın güzel tabiki lakin siteyi yeni açtığımdan dolayı eksikleri bu hafta gidereceğim temadan başka öneriniz var mı?Her türlü öneriye açığım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
güncel filmlerle basla header da her zaman en yeni filmler dursun.arada da geçmiş yıllarda en cok izlenen filmlerle devam et.eski filmleri önce atman kullanıcı kacırtır.tema cok basit geldi bana.ciddi anlamda işi yapıcam diyorsan kodlarla baska sitelerden film cekme kendin yukle
editörlük hizmetleri,Film ve Dizi siteleri için codec işlemleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Film açıklamalarını kısada olsa baştan kendin düzenleyip yaz. Kopyala yapıştır yapma
zangess
Ya Sev Ya Terket!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webtasarim
-
-
Ad Soyad
U** i**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Film sitesi yasal sorumlulukları değişti haberin olsun. Artık ben yer sağlayıcıyım cart curt ile yırtamıyorsun. Ya mahkemeye verirler yada siteni Tr erişimine kapatırlar. Bu konuyu araştır öyle başla. Sonra ücretli! bir tema al. Bot kullanma, bir filme 50 etiket girme, fragman koyup çıkmamış filme konu açma. Başlarda popup koyma. Düzgün açıklamalar yaz. en fazla 4-5 etiket ver. Her önüne gelene de seo yaptırma.
https://biyokimlik.com