Cypersnet
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
PHP, C+
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba Wordpress sitemize SSL kuracak aranıyor. Ancak bir sorum olacak SSL subdomain desteklemiyor. ve resimler ise resim.domain.com olarak çekiyor resimlerin çıkmasına sorun olur mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
merhaba hocam 3 gün mü oldu ne oldu ben kurdum kendi siteme sitemi acayip yavaslattı ve tüm resimleri kırdı dün gece siteye üyeligi kapatıp https sildim kurtuldum artık benim için ssl bir sey ifade edmiyor seoya etkisini düşünüyorum yavaslattıktan sontra seoya ne etkisi olcakki :?
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
Chrome yaptırım yapıyor hocam tüm siteleri ssl zorluyor dayatıyor diyebiliriz benimkinde daha daha gelmeden yaptım sll ama bir artı göremedim Türkiye de en büyük sitelerden ShiftDelete.Net bile kulanmıyor suan hocam ozaman degersiz bir sey
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
news kaydın varsa hocam işi riske atma bilen birisi cıkarsa kurdur hocam benim news kayıtlı sitem olsaydı sahsım adına riske atmazdım çok araştırdım son iki haftadır her yazıyı okudum desem yeridir ssl için ayrıca tüm host sirketlerinide gezdim baktım fiyatlara falan ben genel olarak isimtescilden alıyorum domainlerimi oraya alısık oldugumdan isimtescili önerebilirim 18 tl orada geri kalan güzel.net.tr bedava veriyor hostunu oradan alırsan diye bir yazı okumustum
1 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Artık hemen hemen tüm hosting firmaları ücretsiz ssl veriyor.
Let's Encrypt, tamamen otomaik ve ücretsiz olarak hizmet veren bir certificate authority (CA) servisidir. Herhangi bir kar amacı gütmeyen Let's Encrypt Internet'in daha güvenli olması için çalışan Internet Security Research Group (ISRG) tarafından desteklenmektedir. Daha fazla bilgiyi letsencrypt.org sitesinden edinebilirsiniz.
Açıklaması da yukarıda mevcut.
Ssl siteyi yavaşlatır gibi sorunlar tamamen resim, css minize vs kaynaklanmaktadır, yani siteyi yavaşlatan ssl değildir.
Artık google tamamen ssl kurulu sitelere ve mobil uyuma öncelik veriyor. Ssl kurulu olmayan siteler güvenli değil uyarısı ile çıkmaktadır.
Ssl kurulumundan sonra yapılması gerekenleri yapmaz iseniz siteniz tabii ki sorunlu olacaktır. Bunu ssl e bağlamak çözüm değildir.
Kolay gelsin arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
çözüm sağlayamadı iseniz site adresinizi pm alabilir miyim ?