lostyazilim
tr.link

Wordpress SSL kuracak aranıyor

20 Mesajlar 1.911 Okunma
lstbozum
tr.link

Cypersnet Cypersnet Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek PHP, C+
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 152
  • Beğeniler 71 / 13
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba Wordpress sitemize SSL kuracak aranıyor. Ancak bir sorum olacak SSL subdomain desteklemiyor. ve resimler ise resim.domain.com olarak çekiyor resimlerin çıkmasına sorun olur mu ?

wmaraci
reklam

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
merhaba hocam 3 gün mü oldu ne oldu ben kurdum kendi siteme sitemi acayip yavaslattı ve tüm resimleri kırdı dün gece siteye üyeligi kapatıp https sildim kurtuldum artık benim için ssl bir sey ifade edmiyor seoya etkisini düşünüyorum yavaslattıktan sontra seoya ne etkisi olcakki :?

işte buu

• Üyelik 02.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek PHP, C+
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 152
  • Beğeniler 71 / 13
  • Ticaret 4, (%100)

KadirHameş adlı üyeden alıntı

merhaba hocam 3 gün mü oldu ne oldu ben kurdum kendi siteme sitemi acayip yavaslattı ve tüm resimleri kırdı dün gece siteye üyeligi kapatıp https sildim kurtuldum artık benim için ssl bir sey ifade edmiyor seoya etkisini düşünüyorum yavaslattıktan sontra seoya ne etkisi olcakki :?

hocam bugün baktım sitede adres çubugunda güvenli degil diyor bende onu anlamadım

• Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
dün bir yazı okudum satış yapılmıyorsa sitede üyelikte yoksa kırmızı ünlem cıkarmıs oda etkilidegilmiş diye anlatmıstı bana mantıklı geldi sildim bizim ki gibi sitelere ne artısı olcakki onu anlamıs degilim ve yardımcı olcak bir kişi bile bulamadım resimler konusunda ben sana yardımcı olayım ama resimlerin kırık gösterir CloudFlare sitesi ücretsiz bir şekilde sunuyor ssl bu siteye üye olup projene ssl alabilirsin ayrıca cpanele falanda gerek yok burada
https://wmaraci.com/forum/wordpress/cloudflare-flexible-ssl-kurulumu-257034.html

bir arkadas anlatmış üstteki linkte

işte buu
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek PHP, C+
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 152
  • Beğeniler 71 / 13
  • Ticaret 4, (%100)

dün bir yazı okudum satış yapılmıyorsa sitede üyelikte yoksa kırmızı ünlem cıkarmıs oda etkilidegilmiş diye anlatmıstı bana mantıklı geldi sildim bizim ki gibi sitelere ne artısı olcakki onu anlamıs degilim ve yardımcı olcak bir kişi bile bulamadım resimler konusunda ben sana yardımcı olayım ama resimlerin kırık gösterir CloudFlare sitesi ücretsiz bir şekilde sunuyor ssl bu siteye üye olup projene ssl alabilirsin ayrıca cpanele falanda gerek yok burada
https://wmaraci.com/forum/wordpress/cloudflare-flexible-ssl-kurulumu-257034.html

bir arkadas anlatmış üstteki linkte

hocam sitemde satış olmuyor haber sitesi ssl yok ve güvensiz diyor tuhaf

• Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
Chrome yaptırım yapıyor hocam tüm siteleri ssl zorluyor dayatıyor diyebiliriz benimkinde daha daha gelmeden yaptım sll ama bir artı göremedim Türkiye de en büyük sitelerden ShiftDelete.Net bile kulanmıyor suan hocam ozaman degersiz bir sey

işte buu

• Üyelik 02.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek PHP, C+
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 152
  • Beğeniler 71 / 13
  • Ticaret 4, (%100)

Chrome yaptırım yapıyor hocam tüm siteleri ssl zorluyor dayatıyor diyebiliriz benimkinde daha daha gelmeden yaptım sll ama bir artı göremedim Türkiye de en büyük sitelerden ShiftDelete.Net bile kulanmıyor suan hocam ozaman degersiz bir sey

çogu sitede güvenli değil yazıyo yok hatta hiç yok benim sitede neden güvenli degil diyor anlamadım işin tuhafı site news kayıtlı :)

• Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
news kaydın varsa hocam işi riske atma bilen birisi cıkarsa kurdur hocam benim news kayıtlı sitem olsaydı sahsım adına riske atmazdım çok araştırdım son iki haftadır her yazıyı okudum desem yeridir ssl için ayrıca tüm host sirketlerinide gezdim baktım fiyatlara falan ben genel olarak isimtescilden alıyorum domainlerimi oraya alısık oldugumdan isimtescili önerebilirim 18 tl orada geri kalan güzel.net.tr bedava veriyor hostunu oradan alırsan diye bir yazı okumustum
Cypersnet

kişi bu mesajı beğendi.

işte buu

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Artık hemen hemen tüm hosting firmaları ücretsiz ssl veriyor.

Let's Encrypt, tamamen otomaik ve ücretsiz olarak hizmet veren bir certificate authority (CA) servisidir. Herhangi bir kar amacı gütmeyen Let's Encrypt Internet'in daha güvenli olması için çalışan Internet Security Research Group (ISRG) tarafından desteklenmektedir. Daha fazla bilgiyi letsencrypt.org sitesinden edinebilirsiniz.

Açıklaması da yukarıda mevcut.

Ssl siteyi yavaşlatır gibi sorunlar tamamen resim, css minize vs kaynaklanmaktadır, yani siteyi yavaşlatan ssl değildir.

Artık google tamamen ssl kurulu sitelere ve mobil uyuma öncelik veriyor. Ssl kurulu olmayan siteler güvenli değil uyarısı ile çıkmaktadır.

Ssl kurulumundan sonra yapılması gerekenleri yapmaz iseniz siteniz tabii ki sorunlu olacaktır. Bunu ssl e bağlamak çözüm değildir.

Kolay gelsin arkadaşlar.
Cypersnet

kişi bu mesajı beğendi.

omeryetimm omeryetimm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 148 / 156
  • Ticaret 8, (%100)
çözüm sağlayamadı iseniz site adresinizi pm alabilir miyim ?
Cypersnet

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al