-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
webmaster - Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** I**
-
-
-
Ticaret
67, (%99)
merhabalar sitem için başvurdum 1 gün sonra onay geldi dedi rekalm yerleştriin ancak adsenseye girdiğimde henüz rekalm ekelem seçeneği aktif değğil ve 3 gün bekleyin diyor ne yapamam gerekiyor acaba?
"
AdSense'e hoş geldiniz!
Başvurunuz incelendi ve kabul edildi. Şimdi, hesabınızı tamamen etkinleştirmek için ilk reklam biriminizi oluşturup reklam kodunu siteadi.com adresine yerleştirmeniz gerekiyor. Hesabınız tamamen etkinleştirilene kadar sayfalarınızda yalnızca boş reklamların gösterileceğini unutmayın. Hesabınız tamamen etkinleştirildikten sonra bir onay e-postası alacak ve etkin reklamlar görmeye başlayacaksınız. Test etmek amacıyla bile olsa lütfen sayfanızdaki etkin reklamları tıklamayın. AdSense program politikaları uyarınca yayıncıların kendi sayfalarındaki reklamları tıklamasına izin verilmez.
İlk reklam biriminizi oluşturmak ve hesabınızın tamamen onaylanmasını sağlamak için Google AdSense'te oturum açın.
Daha fazla bilgi için lütfen AdSense kılavuzunuz bağlantısını ziyaret edin.
1stCTA
Hemen başlayın
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi" böyle bir mesak geldi ancak devam etiğimde reklam ekleme yeri aktif değil?
Eflaki
Ekşi Sözlük
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
162, (%100)
Adsense bu ara sıkıntılı. Ben 4 aydan fazla sürdü iki onayı almam. Hatta hesabı sildim sonra yine şansımı denemek için başvurdum. Bekleyeceksiniz artık başka yol yok. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Eflaki
Ekşi Sözlük
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
162, (%100)
Gizlilik politikası, kullanım koşulları, hakkımızda gibi sayfalar mutlaka olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Aynı durum bende de mevcut idi şimdi mail geldi kabul edilmeniz dedi 2 dakika geçmeden başka mail geldi onda ise tebrikler adsenseyi kullanabilirsiniz siteniz onaylandı dedi adsense paneli açık şuanve halen inceleniyor yazıyor. Dedim google sende bizi mi koparıyon hayırdır yani bu duruma açıklık getirmek lazım bilgisi olan ?
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro