-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Muhtemelen bir süre sonra reklamlar görünmemeye başlayacaktır. Ya da tarayıcınızın çerezlerini silip tekrar deneyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
hemşire
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kendi reklamlarınızı tıklamışsınız hocam. bu yasaktır zaten, ondan dolayı olmuş. reklamların kaldırılması bir iki gün de sürebilir, bu sürede kazanç gelmez bence, direkt siz kaldırın.
Ne kadar kazanıyorsan kazan, daima 5'te birini bi kenara bırak!
bounce07
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
özel güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@alican121 Anladım. ben herhangi bir reklam'a tıklamadım yani bu tür yasak olduğunu biliyorum.şimdi şöyle birşey var hesap sahibi ve ben adsenseye giriyoruz bakıyoruz ben antalya'daym o istanbulda adsense reklamlarında ben değilde arkadaş tıklamışsa ondan sorun olur mu yani adsense istanbuldaki ve antalyadaki tıklamay'i nasıl ayırt edebiliyor benim veya arkadaşımın tıklamasını.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Tek browser uzerinden cok tiklama geldiginde hesap askiya alinir. 3. bir sahis tiklasa bile google gecersiz etkinlikten askiya alir.
Bu durumda yapmaniz gereken reklamlari kaldirmak ve organik olarak ziyaretci sayinizi artirmak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
hemşire
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ikinizde hesaba girmişseniz, biriniz tıklamışsınız ki gelen mailde öyle diyor hocam. ayrıca Google, adsense girdiğiniz pc nin, tarayıcının, ip adresinin kaydını sürekli tutar. daha önce giriş yaptığın ip adresinden başkası, YouTube da ya da başka bir web sayfasında tıklasa bile Google bunu bir tür adsense tıklatma dayanışması olarak görebilir yani! mesela sen bir pc den adsense girip başkasının web sayfasında adsense reklamı tıklarsan google seni takibe başlar. birkaç kez birkaç günde bir tıklamışsan, sıkıntı yapar google!
Ne kadar kazanıyorsan kazan, daima 5'te birini bi kenara bırak!
bounce07
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
özel güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@ozgurgezen Teşekkürler
@alican121 anladım o zaman bizler değilde normal ziyaretçilerde bu hatayı yapabiliyor o zaman ondan kaynaklanıyor olabilir.Teşekürler