Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam bu eklenti suanki id acigina karsi geliyirmu xss veya onu gectim sql gibi yada tema kaynakli sistemlerde modullerin aciginda lutfen bu konuda sunu diyim kullandiginiz modulun bile acigi vardir yapan kisiler sanki bunu bilmiyormu biliyor adamlarda bildikleri icin ucretsiz yayip birtane daha cikartip ucretli saticak neyse hocam wp sevmem ama aciklarini bilirim optkmizasyonu yaparken tum dosyalari inceliyceksiniz illa sunucu degil genel olarak sonra guzel bi ssl ile baglayip calistircaksiniz modul dds botnettemi saldiriyi kesiyor viruslu kodlarida guncellemedeki aciklaridami sunu diyebilirim kurun dilediginiz siteye brute force ile delip geciliyor dikkat edin derim wordpress 1 yildir admin sifrelerini gizleyemiyor buna bi dikkatinizi cekerim biraz arastirma yapin lutfen
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Engelliyor dediginiz modulu kullandiginiz site ismini verin hocam eger surum guncellemediyseniz takip edicem sitenizde ne tur degisiklikler oldugunu veya guncelleyinde surumu kontrol edip takibinizde kalicam sitenizi rica etsem pmden atarmisiniz
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konuda bahsi geçen açık kapatılalı iki hafta oldu neredeyse.
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Suan 4.7.2 surumununde mevcut acigi vardir ve bi kac hafta sonra bu acik yayilir bu seferde emin olun wordpresste suan eklenen yeni ozellikler degistirilip farkli eklentiler eklenicektir wordprese dedigim birsey yok ama onune gelen wp az birsey bilse webmaster guvenlik uzmani seocu cikiyor buna guluyorum bi sistemi kurmadan once kodlarini inceleyip kuru derim ve kendiniz guvenilir oldugunu dusundugunuz herseyi bi gozden ikikere gecirin birinde gormediginiz sorunu ikincidr mutlaka gorup care bulucaksiniz ben wp kurmadim hic sitelerime bi ara bi arkadas haber sitemi datalife engine ile yaptigimda acemiler dle kullanir demisti goruyorumki en cok kullanilan basit sistem wp gordum Allah wp kullanan arkadaslarimizin sonunu hayir etsin
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam size hacklenen buyuk wp ile kurulu site cok sayarim reklam olur emin olun belki wp oldugunu bile bilmiyordunuz sitelerin neyse ise yariyor diyorsaniz insallah yarar hocam baltalama degil sadece bi acgi kapatmk icin farkli bi eklenti cazip gelmez bunu bilirim elinize saglik nediyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaş çalışmış ve ortaya emeğinin ürününü koymuş bunu beğenip beğenmemek size kalmış bence daha fazla üstelemeye gerek yok.
Konu dışı olarak gözlemlerime göre wordpress artık kendini geliştirmiyor.
Diğer scriptler kurulduğunda güvenlik ayarlarını yaptığınız takdirde açığı bulunmazken wordpress her güncellemede açıkla geliyor, çoğunda önceki açıklar devam ediyor, devam eden ve tekrarlayan sorunlar wordpressin firefox sendromuna (kendi deyimim) kapıldığını gösteriyor.
Wordpress sıfır kurulumda bile inanılmaz derecede kaynak kullanımı yapıyor, wordpresste tam performans almak için çekirdek seviyesine varan ayarlar yapmanız gerekiyor, basit şeyler içinden çıkılmaz durumlara dönüşüyor.
Bazen o kadar insanın sırf alternatif bulamadığından wordpress kullandığını düşünüyorum.
Dünyada alanında lider bir yazılım bence bu durumda olmamalı.