-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba. Ben iş yoğunluğu nedeni ile sitelerim ile ilgilenemedim. sıfırdan bir proje ile site kursam ve takribi aylık 1.000 lira civarında editörlük paketleri satın alsam yani editör tutsam site büyür iş yapar mı ? günlük 5-8 makale girişi ile..
NE MUTLU TÜRKÜM..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kendinizi ziyaretci yerine koyup öyle düşünün hocam, önemli olan makale yazmak değil ne yazacağını bulmak ve en iyisini yazmak geri dönüş yakalamak.
Para etsin diye birşey yapmadım, birşey yaptım para etti. (Cem yılmaz)
6 kişi bu mesajı beğendi.
Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam site işi bebek gibidir doğar büyür gelişir tek kelime bu siteyi bebek gibi düşün senin bebeğin olsa nasıl bir karakterde olmasını istersen sitede o karakterde olacak
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Projeye, kitleye ve içeriğe göre değişir. Bu kriterlere de sürekli başında olup kontrol ederek yön vermeniz gerekir. Çok para harcayıp başarısız olduğum projemde oldu neredeyse hiç para harcamadan tahminlerimden daha iyi yerlere gelen sitelerim de oldu bu birazda şans ve analiz işidir para beki 4. 5. plandır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ayda 1000tl az para degil sifirdan bir site bu zamanda bu masrafi yapsanda size verdiginiz paralari geri kazandirmaz.Tavsiyem 12 ay bu parayi biriktirin ve 12000tl yapar seneye bu paraya aylik kazanci en az 500tl olan eski sitelerden bir site alip para kazanin derim.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
Eflaki
Ekşi Sözlük
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
162, (%100)
Artık özgünlük yetmiyor, yetkinlik lazım. Ücretle yazdırdığınız makaleler eğer ilgi görmez okuyucuya bir şey katmazsa işe yaramayabilir. Kaliteli yazı yazan makaleci de ucuza yazmaz haliyle, bu açıdan bakınca da 1000 tl az bile gelebilir. İyi analiz yapmak lazım.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aylık 1000 TL bütçen varsa, --tabir-i caiz ise-- akarı kokarı olmayan ürünler satabilirsin.
Siteni de büyütebilirsin ama arkadaşın biri bebek örneğini vermiş. Ordan gidelim; ebevyn olarak başında olmalısın devamlı. Arkadaşın x haber sitesi var. En son baktığımda sunucu+iki editör+bir sgk+kira (makul) v.b.. 6000 tl civarındaydı. Gelen 4500 TL, 6 ayda. Ama denildiği gibi bebek büyüyor...
Risk = Kâr/Zarar. Kısa soluklu e-ticaret derim. Facebook ya da instagram üzerinden reklâmla cironu yükseltebilirsin. Tabii ki ilgi/alâkaya bakar bu işler.
Hangisinden keyif alırısan..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hepinize değerli yorumlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim. hayli esinlendim ve aklımda birşeyler oluştu.
NE MUTLU TÜRKÜM..