Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Öyle bir temayı ücretsiz bulamazsınız. Fakat o tema zaten 200 TL olarak satılık, alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Computer Programming
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuyu daha önce incelemiştim teşekkür ederim ama paylaştığın temalar wordpress bnm wordpress alt yapım yok aynı zamanda kurulu değil bende zaten wordpress olmayan bir template arıyorum yinede ilgin ve cevabın için teşekkür ederim :)
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kusura bakma dikkatsiz davranmışım genelde wordpress den başka tema istediği olmuyor da :D
Template yani şablon arıyorsanız, yani düz html/css bir şablon elde etmek tamamen basit bir şey. Temasını html olarak elde etmek istediğiniz sitenin kaynağını görüntüleyip gerekli koplayıp ve gereken içerikleri indirdiğiniz taktirde o tema html olarak sizin olmuş olur.
Fakat html istemiyor farklı bir formatta istiyorsanız iş değişir.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İşin içine php girerse bu bir şablon değil script olur. Yani tasarım kısmı HTML/CSS dir, yazılım kısmı ise PHP dir. Bilmiyorum anlata bildim mi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Computer Programming
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tabi anladım ama phpye yazılmış bir sitenin kaynak kodundan html kodlarını alınca site genelde düzgün durmuyor bazı yerlerinde bozukluklar oluyor gerekli bütün verileri img dosyasında css dosyasına kadar hepsinin kaynak kodlarını alıyorum aynı dizin içerisine kaydediyorum ve sayfa kodlarındaki bağlantıları kontrol etmeme rağmen bozukluk çok çıkıyor ve 1 senedir felan düzenli olmasada web tasarımla uğraşıyorum işin içinden çıkamıyorum açıkcası ondan direk template arıyorum editlemesi daha kolay oluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Themeforest, Codecanyon (Envato) aylık ücretsiz temalar, scriptler veriyor onları takip edebilirsin, Codester haftalık ücretsiz temalar, scriptler veriyor onları takip edebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.