nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok haklısın, internet çöplüğe dönmüş vaziyette.
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
techvadi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Design
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
ilk facebook durum beğendirme scriptini amerikadan biri yaptı diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim kusura bakmayın :) adamlar scripti ücretsiz paylaşmış türkiyede script parayla satılıyordu.. türkiyede web ve yazılım paraya dayalı. ben kesinlikle kodlayan kişinin herkeze sunmasından yanayım. forumda aycan adlı yönetici yaptığı temaları ücretsiz yayınlıyor. eğer herkez gibi oda satsa çoğumuz tema türkçeleştirmeye çalışıyor olurduk
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bunlar olağan şeylerdir olması normaldir .. İsteyen istediği gibi dağıtır scrptini ve dediğin gibi siteler çoğalır ancak çok azı kalıcı olur (belkide hiçbiri)
Bunun önüne geçilmesi pekte mümkün değil ama bu durumun sizi neden rahatsız ettiğini anlamadım? İnternet çok büyük :) artık neredeyse herkezin en az 2 websayfası var :) işinize yarayanlara kaliteli olanlara girin.. gerisini zaten vahşi internet kanunları hallediyor ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla bedava scriptler hep güvenlik açıklı sorunlu falan oluyorlar profesyoneller zaten ücretsiz kullanmaz.Ayrıca ülkemizde projeler maddi destek göremiyorlar mecburen bir yere kadar ücretsiz script kullanmak zorunda kalıyorlar.Eğer ücretsiz scriptler olmasa bilinen Türk sitelerinin büyük çoğunluğu olmazdı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sanırım bu sitenin ziyaretçilerinini çoğu xbb, wordpress, drupal vb açık kaynak içerik yönetim sistemleririni/ forumlarını kullanıyor ve yine bunlar açık kaynak olan php tabanlı uygulamalar. yani internet açık kaynak sayesinde gelişiyor.
ameleler site açıyor diyorsan : iyi olan bir ürünün kalitesi, kötü olanla karşılaştırılınca ortaya çıkıyor.
sakinadam.com