-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
03.02.2017
Merhaba arkadaşlar bugun metroda yuruyen merdıvende telefonu dusurdum bunun farkını yaklasık 3 dk vardım bı ses duydum ama merdıvenden geldı sandım megersem telefonun sesi hemen cıktım yukarı ama telefonu almıslar arağımda ise telefon calıyordu ama acmıyorlardı sonradan mesgule attılar ondan sonra telefonu kapadılar bende bu arada metro guvenlık sefinin yanına gittim telefonu düşürdüğüm yerdeki kameralara baktık açı gösteriyor mu diye 2 kamera gösteriyor daha sonra ilçe emniyet müdürlüğüne gittim gerekli evrakları vesaire aldım güvenlik kamerası kayıtlarını almak için dilekçeyi ilettim. Büyük ihtimalle alan kişi kamerada görüntülenecek bu nasıl sonuçlanır alma şansım var mı telefonu geçen ay aldım ve 23 ay taksidi duruyor btk dan imei de bloke ettirdim telefona bildiri gidicek farklı sim takıldıgında telefon çalıntıdır karakola teslim ediniz gibi.
09.02.2017 -
İlçe emniyette gittim bir gelişme var mı kamera görüntülerinde alan kişi görünüyor mu diye ama ilgilenilmiyor biz sizi ararız diyorlar. Bi rahatlıyamadım.
Ek olarak Huawei Honor 7 Telefonlarının IMEI değiştirebiliyorlar mı?
TazZ
www.ahmetcetintas.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Geçmiş olsun. Umarım bulunur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Geçmiş olsun hocam , polis biraz uzatır. Telefonu geri alabileceğinizi sanmıyorum. Geçmiş olsun.
prestij
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
telefonun ime kapatılır açılmaz , başka bir ime atarlarsa işin zor hocam. İnş telefonu satarlar alan kişi msjı okursa telefonuna geri kavuşursun.
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Güzel telefonmuş harbi. Alan kişi zarar vs. verdiyse değiştirilmesini talep et. Sen "ilgileniyorum" demelerine bakma. 3 sene önce dolandırıldım 500 tl gibi. C. Başsavcılığına verdiğim + ankara karakola verdiğim dilekçeyi geç, bu şikayetimi e-devletten bile göremiyorum. Yani 3 yıldır dolandıran kişinin adını vermeme rağmen tık yok. Umudu kestim. Allah'tan belalarını bulsunlar inş. Sen üstlerine, amirlere git. İşi zamana bırakırlar.
Trazzy
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik & Arayüz Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim bildiğim Google ile takip edilebiliyor telefon
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Üzüldüm hocam en kısa zamanda bulursunuz inşallah, Ülkemizde kötü/hırsız insanlar çok var hele istanbul'da affetmezler.
4.000 TL değerinde ses sistemi arabaya takıp geziyorum ve çıkarıp bir mekanda saklıyorum arabada takılı bıraksam arabayı kilitlesem biliyorum camı kıracaklar arabaya zarar ve ses sistemi de gidecek.
bu insanlar yaşamamalı. neyse tekrardan geçmiş olsun inşallah bulursunuz hocam..
www.osmanlidavetiyeci.com
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Hocam Huawei marka telefonlara pek atabilen görmedim ama bloke edildikten sonra imei atılmıyor bloke etmeden önce atmayı başarabildilerse kullanıyor olabilirler ama zannetmiyorum. Onu açtırmak için telefoncuları geziyorlardır.
Benimde başıma geldi ben de direk imei bloke ettirdim, polise gittiğimde bir şey çıkmaz dedi eğer bloke ettirmeseydin en azından savcılıktan takip ederdik dedi bloke edildikten sonra polislerde hat takılamadığından takip edemiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik, Web yazılım
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sen gerekeni yapmışsın hocam gerisi beklemek. Geçmiş olsun. Onu çalan gör bak fakir yoksul biri değildir fakir olsa gider polise bırakır güvenlikçiye verir.
Fakir Yazar - Dizi Öneri <3
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Hiçbişey olmuyor!
Aynısı arkadaşımın başına geldi.
Evi dahi bulduk biz iphone du telefon.
Polis girmedi eve savcılık kağıtta vermedi. Gitti telefon.
Evi basıcaktık biraz zengin bunlar babası boşver boşver dedi.
Gittiğiyle kalıyor yani..
Ama siz gene de peşini bırakmayın çünkü kamera kaydı var.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com