-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web & Grafik ve iOS
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhabalar arkadaşlar, bir tema dizayn ediyorum php kodları işliyor ama css dosyasında yaptığım değişiklikler 5-6 saat sonra fln işliyor. Cache temizlemesi vs yapıyorum hem sitede hemde tarayıcıda değişen birşey yok.
Css dosyasındaki versiyon satırını internetten öğrendiğim bir şekilde kaldırdım localhostta çok güzel sonuç verdi fakat bu seferde bir site üzerinde kurduğum halinde yine css dosyası yenilenmiyor. Kafayı yiyeceğim resmen. Birde bu yetmezmiş gibi resimin adresi doğru olmasına rağmen 404 sayfası çıkıyor, yine cache kaynaklı birşey yani. Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer, teşekkürler :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam nasıl çözdünüz. localhostta resim değiştirdiğimde bile değişmiyor. başka bir isim ile siteyi oluşturduğumda değişiyor. xampp kullanıyorum daha önce ki serverlarda karşılaşmamıştım hiç böyle bişeyle
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Asker
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İşlemlerinizi gizli tarayıcıda yapar mısınız. Test aşamalarında cache sorunları için gizli tarayıcıyı kullanırım ben. Ama her yaptığınız değişiklikte tarayıcı baştan açıp kapamalısınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Cache eklentisi varsa kapatın. Arkadaşın dediği gibi gizli sekmede açın veya çerezleri silin tamamen
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web & Grafik ve iOS
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Gizli sekmeyi kullanarak bu problemi aştım, her yenilemede gizli sekmeyi kapatıp yeniden açmak zorunda kalıyorum ama refresh işlemiyor :) Sonra daha kolay birşey buldum, ctrl + f5 yapıyorum düzeliyor normal sekmede de, bunu tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Asker
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Onuda ben bilmiyordum hocam [emoji1] şimdi ctrl +f5 i gizli sekmede mi yapıyorsunuz? Böylece her seferinde kapatıp baştan açmaya gerek kalmıyor öylemi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Entrepreneur / W. Dev.
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Cache sorunundan kaynaklanıyor bu, Windows forumlarında tartışılıyordu bazı güncellemelerden sonra olduğu söyleniyordu. Cache temizleme için gizli sekme veya eklenti kullanabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.