-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. Örneğin resim sıkıştırmak için kullanılan wp smush ya da diğer bazı yararlı eklentileri kullanmak sitenin hızını ne derece etkiliyor? Yani siteye fazla eklenti kurmak yarardan fazla zarar verir diyebilir miyiz
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Sadece siteniz için gerekli eklentiler kullanmanız lazım. Resimleri sıkıştırmak için wp smush kullanmak yerine fireworksde veya photoshopta düzenleyip optimize etmek daha faydalı. Bak 1 eklentiden kurtuldun mesela.
Ne kadar fazla eklenti o kadar fazla hız kaybı, çakışma ve hataları beraberinde getirecektir. 5 ay sonra bi hata alırsın sonra onu çöz anam çöz :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
70826
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Fazla eklenti kurman yavaşlatır. Ben 5'den fazla eklenti kurmamaya çalışıyorum. En sağlıklısı uygun eklentileri direk temaya entegre etmek. Bilindik eklentiler dışında eklenti kurarsan da siten de açık yaratma riskin artar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
wp smush eklentisini önermiyorum resimlerden gelen hitin kesilmesine sebep oluyor .. sadece gerekli eklentileri kurmanı tavsiye ederim mesela bir adet seo eklentisi ve bir adet önbellek eklentisi kurup konu girmeye devam et .. ayrıca seo açısından postviews eklentisini öneriyorum sayfanın güncel tutulmasını sağladığını keşfettim.. bunlar haricinde hiçbir eklentiyi önermiyorum çok acil gerekmedikce..
Bedava Parfüm Burada => https://bedavanumune.net/