Merhaba arkadaşlar ,
Uzun süredir wmaracı , *** üzerinden makale hizmeti veriyorum. Artık kemik bir hizmet kadrosu oluşturmak istiyorum Şuan da düzenli olarak çalıştığım 6 arkadaş mevcuttur.
Uzun soluklu çalışmak isteyen arkadaşlar ile çalışma sağlamak istiyorum.
Ödemeleri hergün makale teslimatında alıyorum. Bu konuya dikkat edecek arkadaşlar lütfen iletişime geçsin istiyorum.
Ha 1 ay sonra ha 1 hafta sonra ha aynı gün ödeme yapacak insan için günün hiçbir önemi olduğunu sanmıyorum.
Ben her zaman işçinin teri soğumadan hakkı verilmesi taraftarıyım , kendi çalışma prensibimde de bunu görmek isterim.
Artık 2 3 hafta da bir yazar aramak zorunda kalmak istemeyen ve sadece tek bir kişinin kaleminden çıkan birisini arıyorsanız sizlere hizmet vermek adına geldim..
Konuyu lastik gibi uzatıp sizleri konu için de boğmak istemiyorum.
Ciddi anlam da güzel bir çalışma isteyen arkadaşlar skype üzerinden alitasci8@gmail.com olarak aratırlarsa profilime ulaşabilirler. Detayları oradan konuşalabiliriz.
Tekrar altını çizmekte fayda var ; Günlük teslim ettiğim kelime sayısınca ödememi aynı gün almak isterim. Bu konuda kesin çizgilerim var. Şuan da çalıştığım arkadaşlarla şükürler olsun günü gününe transfer işlerini hallediyoruz.
Ben onlara istediği hizmeti tam anlamıyla sunuyorum , sağolsunlar onlar da benim terim soğumadan emeğimin karşılığını veriyorlar.
Detay için , mesaj atabilir veya açıkça konu altında sorunuzu belirtebilirsiniz.
Son olarak her sabah saat 6'da kalkıp güzel kahvaltımı yapıp öğlene kadar teslim etmem gereken makaleleri yazıyorum. Buda bugün hazırlayıp teslimatını sağladığım makalelerin klasörü.
İyi forumlar.