Merhaba arkadaşlar/ Sn. Webmasterlar/ Sn. Blog Yazarları;
Yaklaşık 2 yıl önce oluşturduğum tamamen özgün içerikten oluşan kişisel-genel blog sitemi size tanıtmak istedim :) (Belii bir süre içerik girmedim lakin yeniden bloğumun başına geçtim. Görevimin başındayım :D)
-Blogger kullanarak oluşturdum.
-Adwors diye bela bir reklam şirketinin reklamları vardı lakin firma ilgisizliğinden ve güven sorunu sebebiyle reklamları iptal edip kaldırdım. Henüz reklam koymayı düşünmüyorum.
-Henüz içerik sayısı 30 adet (Hakiketen çok büyük emek verdiğim makaleler mevcut)
-Şuan sitede 164 özgün yorum var.
-Günlük 323 ziyaretçi sayısı var( Çoğu büyük emek verdiğim bir kaç makaleme Google Amca sayesinde geliyor)
-Birçok arama motoruna üye.
-Sade bi yapısı-teması vs. var.
-Her geçen gün düzgünce disiplinli bir şekilde yazmayı düşünüyorum.
Şeyet illa olumsuz eleştireceksenizde gavura vurur gibi eleştirmezseniz sevinirim :D :D
Konuların bi kaçını okumanızı ve bloğumu takip etmenizi- takipte kalmanızı isterim açıkçası. Bi yorum atarsanızda sevinirim hani ;) :)
Örneğin: Özellikle en son yayınladığım "Yeni Zelanda'ya Gitmek" adlı makaleme bakar ve yorumda bulunursanız çok sevinirim çünkü bu makaleye şuan bayağı emek vererek-birkaç gün uğraşarak oluşturdum :)
Tabii hazır girmişkende şöyle 3-4 makaleye bakıp, bloğu şöyle bir incelerseniz fazlasıyla sevinirim :)
Blog sitemin ismi MESAPO- (TIKLA)