-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web programcı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin.
Bilgili arkadaşlardan bir konuda destek almak istiyorum...
Who is çekiyorum bir siteye 10 Şubat 2017 tarihinde adamlar domaini almış. belli sözcükler ile arama yaptığımda ilk sayfayı bırakın google 1. sayfa 1. sırada çıkıyor site. Bu olabilecek bir şey mi? Oluyorsada nasıl yapabiliyorlar bunu?
Not: ilgili site ve arama sözcükleri +18 olduğu için bir kusur işlemeyelin forum kurallarına diye böyle üstü kapalı anlattım...
Bu konuda siz üstdlardan bilgi edinebilirmiyim?
Erguvan
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılım, SEO, Reklam
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı şeyleri yeri geldiğinde bizde çıkartıyoruz, zor olan bir şey ok işi bildikten sonra. SEO bilmek yeterli, ama çöp SEO değil sağlam SEO lazım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web programcı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam kendi sitemdeki seo ya güveniyorum yani gereklerini yaptığıma inanıyoeum ama bu sonuçları alamıyorum sürekli seo seo deniyor ama bu işte başka birşey var gibi. örneğin izmirayakkabicisi.com site düşün bu sitenin içeriğini ne düşünürsün ayakkabı demi? ama içeriği bambaşka bir site çıkıyor karşına
ilgili site sadece örnektir örnek vermek için kafadan attım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Domain düşen ama sağlam backlinkleri olan dr'si pr'si yüksek domaindir, siteye orijinal başlıklı açıklamalı içerik kasıp sonrasında muhtemelen geniş ve otoriter sitelerden oluşan bir networkten backlink kasmışlardır, hatta hacklink kasmışlardır
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam bir de domain değiştirme işi de var. Siz 4 günlük domain diyorsunuz ama aslında o site eski bir site olsa bile sıralama kaybetmemek için belli zaman aralığında domain değiştiriyorlar. Ama h@cklink de yapmış olabilirler elbette de kalıcı olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%91)
seo felan değil 4 günde 1 safyaya çikmak :) cevap basit. 301 çekilmitir o domaine.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web programcı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tabiki de seo önemli bir faktör buna bir dediğim yok ben sadece başka bir iş var diyorum bunda sadece.. isteyen olursa konu ile ilgili ayrıntıları mesaj atayım.
olay ben burda anlatmıştım demekki önemliymiş demek değil saygı değer kardeşim, burada bahsetmiştim diyip siteye organik hit çekmek te değil mevzu