-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Lafı dolandırmayayım, 10-15bin lira civarı bir param mevcut. Bu para ile bir arkadaşın girişimine yatırım yapmak istiyorum. Sadece yatırım yapıp bırakmayacağım elbet. Kendi işim olarak sahiplenip aynı zamanda da çalışacağım. Bu konuda karşıdan tek beklentim, projenin bir gelir modeli olması. Yani içerik giricez adsenseten para kazanacağızdan daha çok "X" satıcaz para gelecek ya da %20 komisyon alıcaz vs. gibi girişimler olması.
Buradan, dm'den ya da skypetan görüşebiliriz. Antalyadaki arkadaşlarla yüz yüze de bulaşabiliriz.
Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Alıp satma işini geç derim
Bütçen az hemde sanırım öğrencisin ticaret yerine içeriğe odaklanman doğru olur
Adsense kazançlar diplerde ama iyi alanlar var hit getirecek öyle alandaki projelere odaklan
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım,Seo, Editörlük Hizmeti
-
-
Ad Soyad
U** H**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
youtube kanallarıma ortak olabılırsınız ıngılızce calısıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Codecanyondan 38 dolarlık bir script alarak kadınlar ile ilgili sosyal ağ projeye ortak olabilirsiniz geleceğe dönük gitisimdir
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
program film dizi apk android ekitap indirme gibi bir projem var bunun icin özel bir scprit yazdirmaktaim..bu alanda oldukca tecrübeli 1 arkadasimiz daha var..böyle bir projede sifirdan baslamak isterseniz cok fazla bütce olmdan kazanma sansimiz var...düsünürseniz görüsebiliriz