lostyazilim
tr.link

Bazen yüzünüzü güldüren ticaretlerde dönüyor!

4 Mesajlar 1.033 Okunma
lstbozum
tr.link

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
Bugün bir forumda yaşadığım olağan bir durum önemli olan para değil '' insanların sadece parayı sevmemesi, para için insanlığını satmaması, veya hala paraya mahkum olmayan insanların olması '' aşağıda verdiğim linkte bir arkadaşımız günlük 1.5K gelirli bir youtube kanalı satıyor, 70.000 TL gibi bir miktara birisi alıyor. 3 ay sonra kanalda bazı problemler oluşuyor, ve alıcı zarar etmeye başlıyor. Satıcı zarar ederseniz %50 zararınızı karşılayacağım tarzında bir satış sözlemesi de eklese de konusuna Taa ki herkes ödemeyi iade etmeyecek zannedene kadar! Bakın neler oluyor.

Satıcının yorumu:

Triqalx adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Gün boyu biraz yoğundum azda dışarıda işlerim vardı o nedenle post atamadım yeni atabiliyorum.

Arkadaş ile anlaştığımız üzerinden yaklaşık 3 ay geçti, bu süre zarfından YT de beklenmedik birçok güncelleme oldu...

Kanal kapanmaları, yeni bağlanan kanalların 1-2 gün içerisinde yine kapanması, düşük ödeme kesinleşmesi vs. vs. vs.

Bu süreç zarfında yaşanan problemler arkadaştan yada benden kaynaklı değildi fakat ne olursa olsun para kazanmak için yapılan bir ticaretin neticesinde arkadaşın zarar etmesini kabul etmeyeceğim için konuda bahsi geçen %50 iadeyi insiyatifimi kullanarak %100 olarak yaptım.

Burada mevzu gerçekten tutar değil, ister 5 lira olsun ister 100.000 TL önemli olan aramızdaki ticaretin amacı ve her 2 tarafında bundan eşit oranda etkileniyor olması.

Sonuçta kanallar SPAM kanallar ben para kazanırken karşı tarafın para kaybediyor olması HAK değil...

Benim bu yaptığım güzellik değil, büyüklük değil, harika birşey değil OLMASI GEREKENDİR.

Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim...

Hakkımızda hayırlısı...

Link: http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/108367-gunluk-1-5k-gelirli-kanal-ve-adsensler-garnatili-satis.html

Hala bu sanal alemde, insanlığı unutmayan insanların olması yüzleri gülümsetiyor.
ntka Karsavarx

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Özellikle sanal alemde:)

Helal olsun demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.

Olması gerekeni yapan insanlar hala var demek bu güzel bir durum.
Economist

kişi bu mesajı beğendi.

Karsavarx Karsavarx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 25 / 19
  • Ticaret 10, (%100)
banada su sahis 3-4 aydir 1250tl gonderecek hala :)
oyle bir ortam olusmuski malesef olmasi gereken seyleri anormal, olmamasi gereken seyleri normal karsilar olmusuz :(

https://www.artiway.com.tr/?r=5469962

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
Karsavarx

Kusura bakma hocamda hatayı kendinde aramalısın önce.

0 ticaretli, daha foruma yeni üye olmuş birisine 1.250 TL kaptırıyorsan bence adamda hata yok, sen kendin bilerek gel beni dolandır demişsin. :)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al