-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İyi günler bilgili arkadaşlardan destek almak istiyorum.
Web sitemde daha etkin para kazanmak için siteme uygun reklamlar çıkartmak istiyorum.
Yani C#,Otomasyon,Programlar vs ile ilgili reklamlar çıkartmak mümkün mü,sanırım meta etiketlerine göre ve sitenin içeriğine göre reklam göstertilebiliyormuş bende kişiselleştirmeyi kapattım.Daha farklı neler yapmam gerekir ki siteye uygun reklamlar görünsün.
Şimdiden teşekkür ederim.
Proje ve Kod Paylaşım Platformu
https://www.projevekod.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
hemşire
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam adsense sayfasında reklamlara izin ver ve engelle kısmında genel kategoriler ve hassas kategoriler var. o kısımlardan istemediğiniz tüm kategorileri engelleyebilirsiniz.
Ne kadar kazanıyorsan kazan, daima 5'te birini bi kenara bırak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
alican121 adlı üyeden alıntı
hocam adsense sayfasında reklamlara izin ver ve engelle kısmında genel kategoriler ve hassas kategoriler var. o kısımlardan istemediğiniz tüm kategorileri engelleyebilirsiniz.
Yardımın için teşekkürler onları engellemeyi biliyorum fakat bu sefer siteme uygun mu görünecek onu bilmiyorum denemedim sıkıntı olmasın diye sormak istedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
hemşire
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
izin verdiğiniz kategorilerde reklam varsa görünür hocam. reklam olmazsa o zaman reklam alanları boş görünür. onun dışında bir sıkıntı olmaz.
Ne kadar kazanıyorsan kazan, daima 5'te birini bi kenara bırak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bildiğim kadarıyla adsense ayarlıyor onu zaten ya sizin site içeriğiniz ya da kullanıcılara göre her kullanıcıya göre reklam çıkıyor diye biliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mdemiryurekk adlı üyeden alıntı
bildiğim kadarıyla adsense ayarlıyor onu zaten ya sizin site içeriğiniz ya da kullanıcılara göre her kullanıcıya göre reklam çıkıyor diye biliyorum
İyi günler teşekkür ederim yorumun için sanırım kendimi ifade edemedim ben kullanıcıya göre çıkartmak istemiyor.Sadece otomasyonlarla ve programlarla ile ilgili reklam çıkmasını istiyorum.Nasıl ayarlayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
aklıma sadece istediginiz konuyu açık bırakmanız kalanını tamamen kapatmanız geliyor diger türlerini bilmiyorum