-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Düşündüğünüz minimum fiyatı pm olarak alabilir miyim?
Socials
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%79)
*** üyeliğim olmadığı için arkadaş hakkında konu açamadım,ama kendisi banlandı.Size sattığı userleri kismeye satmayacağını beyan ederek başkalarınada satmaktadır.Şikayet konusu açacağımı belirtincede,tehdit ederek userleri patlatacağını söylemektedir.Ticaret yapacak kişiler özel mesaj atabilirlerse,kanıtları iletebilirim,ona göre alışveriş yapın paranız boşa gider.Panelide warez aynı zamanda.
Eros
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Social sen kimsin kardeşim ? beni bilen biliyor piyasanın ilk gelen takipçi sitelerinden birinin sahibiyim neden boş yapıyosun ne kuyruk acın var? hatırladım seni sana sattığım userleri okan kardeşime satmaya kalkmıştın sen nasıl bir yüzsüz insansın ? tek bir kişiye verdiğim userleri benden alıp başkasına satmaya kalkıyorsun kimsin ki sen ? melih keçeci forum adın soyadında farklı multi falansın heralde
Eros
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Socials multisin heralde kardeşim sus fazla konuşma okana satmaya çalıştın okanla yazışmalarda duruyor merak etme sen beni nerden banlatcanki burdanda banlatıcam diyosun kimsin ki sen :) berkay berkay kim diye ağlıyor skypede bide diyorsun sen benim kıskanma bu kadar beni belki seninde bi gün öyle siten olur ama olmaz zırlamaya devam et :)
Socials
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%79)
Kardeş çekememezlik falan değil şakamısın sen :D
Ben sana **************da demiyorum,sadece sahte vaadler veriyorsun.1 kişiye falan satmıyorsun 10 kişiye satıyorsun işine gelmeyince tehdit ediyorsun.
Son olarak userler maximum 1 hafta dayanır arkadaşlar bilginiz olsun.