-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Casper ürünlerini annalerimiz ve ablalarımız topluyor. Önceden eve gönderilen işler vardı plastik işleri yapılırdı bantlar yapılırdı.Casper da aynen öyle , toplayan kişiler bildiğin ev işçilerinden farkları yok.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Evde kullanılan masaüstü, benim kullandığım notebook ve kardeşimin kullandığı son nesin bilgisayar hep Casper'dan alınma. Ben memnunum, eğer düzgün kullanıldığı zaman gerçekten güzel ürünleri var. Evdeki masaüstünün 9. yılı ve hala taş gibi :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Gönderdim hocam. Bir kere kaza ile laptopu düşürdüm. Klayesinde meydana gelen arızalar nedeni ile götürdüm. Garanti serverisi ücretsiz bir şekilde klavye değişimi yaparak gönderdi sağolsunlar. Benim emektar da eskidi. Artık yeni bir casper almanın zamanı :P
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Sorun yaşayan insanın sıkıntı halinde yazdığı konumda aldığı yanıtlar beni daha çok ilgilendirir, hastaneye acil hsstanız varken gitmeniz ve personelin o anki ilgisi ile eşdeğerdir. Ben memnunum demek sorunla ilgili hiçbir bilgi veya samimi görüş bildirmez. Elektronik eşya çalışırken herkes memnun. Durduk yere ben bir Casper arayayım bakalım ne yapıyorlar demezsiniz. Samimiyet bu tarz forumlarda çok önem verdiğim bir unsur. Diğer türlü tamamen ya firma ile bağlantısı var derim, ya da başka bir gayesi.
Casper mantıklı değil, çok parça niyetine Casper geldi elime gençlik zamanımda bilr, herkes illallah diyor ve uğraşmıyor gördüğüm kadarıyla. Tek tük değil, dışı afilli içi boş kasalar..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Turkcell
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Phantaso adlı üyeden alıntı
Evde kullanılan masaüstü, benim kullandığım notebook ve kardeşimin kullandığı son nesin bilgisayar hep Casper'dan alınma. Ben memnunum, eğer düzgün kullanıldığı zaman gerçekten güzel ürünleri var. Evdeki masaüstünün 9. yılı ve hala taş gibi :)
benim de laptopum masaüstüm var masaüstü 8 senelik laptop 6 senelik hala tık demedi casperden aldım. Kullanmayla alakalı bir de teknoloji şans işi :)
Her Türlü Kalitenin Adresi! Hemen Profilimden Sipariş Verin!