-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
web meraklısı
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Elimde ingilizce resim anlamına gelen com uzantılı, 13 yıllık bir domain var.
Nasıl bir sistem kursam karar veremedim.
Ayrıca İngilizce öğrenme üzerine Facebook 80K, İnstagrm 30K Twitter 15K Google plus 5K sosyal medya var elimde.
Gerçekten işe yarar bir fikir veren arkadaşa atılması gereken bir kaç adımı da paylaşması şartıyla bir hediyem olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
picture . com mu domain ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
web meraklısı
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
englishpicture sadece picture olsa tablo farklı olurdu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam fikir verebilirim daha önce bu konuda bir kaç girişimde bulunmuştum. Öncelikle şunu net olarak söyleyin, sosyal hesaplarınızı sizce insanlar neden takip ediyor? Bence komik resimler paylaşıyorsunuz ingilizce. Bu anlamda bir site yapmanız size kazandırabilir ve giriş sayıları da yüksek olabilir. Örnek vermek geerekirse 9gag tarzı bir script bulup kurun siteye. Resimleri oradan paylaşın ama liste haline getirerek. Tam anlatamadım onun için örnek vereceğim.
Belli bir konu üzerinde elinizde 7-8 resim var diyelim. Mesela maçlardan sonra onedionun incicapsden çaldığı capsler gibi, gündeme yönelik. Maç üzerine yapılmış memeler bulacaksınız. Meme diyorum yanlış anlayan olmasın 9gag'daki yazı şekline meme deniyor. ... Bu resimleri bir postta atıp linki de sosyal medya da paylaşacaksınız. Güzel ve sabit getirisi olan bir iş olur sizin için.