-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İyi gunler oncelikle hepinize aklimda bir proje icin fikir var ancak nasil yapilacagi konusinda yetersizim yardim umuduyla buraya geldik. Simdi plan su: Bir textbox hayal edin normal formlardaki gibi yalniz bir adet bidde veritabani var kullanici satin aldigi kodu giriyor metin kutusuna submit diyor ve veritabanindan ilgili veriye erisip ordaki bilgileri alip onu kullanilmis isaretliyor.yani soyle ben 10 liraya bir paket aldim sitedeki karsiligi 100 oyun parasi aliyorum. Bu elimdeki kodu girilecek yere yaziyorum submit diyorum ve kodun karsiligi olan para veritabanindan siliniyor ve benim oyun ici hesaba aktariliyor ancak kod bir daha kullanilmiyor tek seferlik simdiden saolun yardimlariniz icin.
http://www.mrtdncr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bu e ticaret (opencartta) olan hediye çeki sisteminn aynısı.İşinizi görebilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kod sergilersin ürün yerine millet satın ala tıklayınca her ürüne (txt) dosyası girilir adam direk satın alınca txt iner pc ye. Alir kodu istediģi zaman kullanır. Ve yahut sen istedigin kadar kod olusturursun (projeni tam bilmediğim için) giris yaparlar dediginiz sistem işler.