future
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Son zamanlarda Facebook ile anlaşmalı olarak mı yapılıyor bilmiyorum ama video paylaşım siteleri gerçekten Facebook'u spam haline getirdi.
Bunların başında;
izlesene.com
siz.net
dailymotion.com
zapkolik.com
ve son olarak alkislarlayasiyorum.com
geliyor.
Örneğin bu sitelerin Facebook uygulamalarını kabul ettiğinizde, izlediğiniz videolar otomatik olarak sayfanızda herkese paylaşılıyor: "Şu videoyu izledi" diye.
Buraya kadar herşey tamam, kullanıcılar isteği doğrultusunda linke tıklayıp, uygulama sayfasına yönlendiklerinde isterlerse uygulamayı kabul etmeyip videoyu izleyebiliyorlardı.
Fakat bugün farkettim, artık uygulamayı kabul etmezseniz videoyu da izleyemiyorsunuz.
Facebook bu tür şeylere nasıl izin veriyor? ister paralı, ister parasız bu kadar da spam yapılır mı?
Bence bu konuya artık bir çözüm bulunmalı. Farkettiniz mi bilmıyorum yukarda verdiğim sitelerin son zamanlardaki trafiklerini ve alexa'larını kontrol ederseniz bu işin ne kadar ciddi boyutlarda olduğunu görebilirsiniz.
%300-400 hitlerinin arttığı aşikar fakat bu kadar spam yaparak ne kadar küfür yediklerinin farkında değiller sanırım.
Siz ne düşünüyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Valla açıkça söylemek gerekirse her tıkladığımda bir küfür ediyorum.Duvarımda bunları temizlemekten bıktım onlar yayınlamaktan bıkmıyor :)
Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Facebook yerine niye o dandik sitelere video yükleniyor ki?
Madem facebook'da paylaşacan facebook'a yükle
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bunu ilk İzlesene başlattı.
Berbat bir uygulama. (Berbat yerine istediğinizi uydurun) :)
Gerçi bazı insanların bazı huylarını da görmüş oluyoruz böylece :D Uygunsuz videoları izlediklerinde duvarlarında çıkıyor.
Serhan
fisaoptik.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Optisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Hakikatten can sıkıcı bir şey. Olmadık videoya yanlışlıkla tıklıyorsunuz sonra paylaşıyor falan. Ben uygulama yerine videonunu ismini kopyalayıp siteye girip aratıyorum hayatta kullanmam uygulamayı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
az küfür etmedim :) hala da etmekteyim...
Elbet birgün...