-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenvi
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sorunum aynen başlıktaki gibi. Site benim değil sitede sadece yazarım yazılarımın içine adsense reklamı eklemek istiyorum bu mümkünmü ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
Y** H**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Sizin adsense hesabınız var ve kodları ekleyeceğiniz site de adsense ye uygunsa bir sorun olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenvi
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site uygunmu bilmiyorum ama benim adsense hesabım var kodu yapıştırdığımda reklam çıkmıyor sanki hiç birşey olmamış gibi eğer bu mümkünse nasıl yapabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam yazınızı yazarken html görünüme geçip kodları istediğiniz yere ekleyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenvi
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zaten öyle yapıyorum yazıya yapıştıracak halim yokya :) Reklam çıkmıyor ne yaptıysam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenvi
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eklerken farkettiğim başka birşey ise reklamı ekliyorum eklediğim yerde beyaz bir boşluk oluşuyor ama reklam yok sadece boşluk oluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
adsense hesabınızda yazarlık yaptığınız siteyi ekleyin, her yazıya yenibir reklam kodu oluşturmanıza gerek eğer böyle yapıyorsanız ve son olarak reklamların görüntülenmesi 5-10dk arası sürebilir sabırlı olun. bunları tamamen doğru yaparsanız reklamlarınız yazı içerisinde gözükecektir.
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenvi
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@bengaripadam söylediklerinizi yaptım sonuç aynı. Kodu eklerken hata yaptığımdan şüphelendim peki nasıl eklemeli? yaparakmı yoksa direk kodu alıp yapıştırmammı gerekiyor ? Bu arada kusura bakmayın html bilgim sıfır :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlarında dediği gibi fakat bende konuya açıklık getireyim eğer ki sitenin yöneticisi yazılarınıza reklam eklemenize izin veriyorsa o halde aldığınız kodu yazınızın kod kısmına yapıştırmanızz yeterlidir. Gözükmesi zaman alır... Kodu yapıştırırken blogger'da kodların yapıştırıldığı edit kısmına girmeniz ve yapıştırmanız yeterlidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenvi
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@cangenc adsense den ayarlar>sitelerim den aite ekle diyerek url yi yazdım bu yeterlimi? Eğer yeterli ise o site için olan kodu nasıl alabilirim yardımlarınız için ilginiz için çok teşekkür ediyorum.