-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Konu basligindan da anlaşılacağı üzere bir sitede tanıtım yaptırmak yada reklam vermek için sitenin hangi değerlerine bakmalıyız? Alexa tr - global , moz rank, dmoz kaydı, google news kaydı vs. Hangileri daha çok önemlidir? Ve bunları nereden olcebilirim?
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bir Bilen Yok mu?
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
reklam almak isteyeceğiniz sistem zaten size bazı bilgileri sunar bir kaç siteyi karşılaştırıp en iyisine karar vermek size kalmış
örnek
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Voltaren adlı üyeden alıntı
reklam almak isteyeceğiniz sistem zaten size bazı bilgileri sunar bir kaç siteyi karşılaştırıp en iyisine karar vermek size kalmış
örnek
Bu arada isminizi çok beğendim Ağır bir ağrı kesici :) (Kullanıyorum)
bu arada sadece küçük bir bilgi istedim o tür bilgiler veriliyor fakat hangisine dikkat etmeliyim o konuda bilgi sahibi olmak istiyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
VBulletin İşleri
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sitenin güncel durumuna Bakabilirsiniz
http://goo.gl/iMywUg
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
evet ama genellikle hangi değerler önemlidir ? kısaca yazsanız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitenin yayında olduğu süre, domain yaşı, alexa ülke sıralaması, siteden kaç link çıkışı var, google index sayısı, index alma hızı, tekil ve çoğul ziyaretçi sayısı gibi özelliklere bakabilirsiniz hocam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
PHP işleriniz yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yorum yapanların çoğu yanlış bilgi veriyor. Tanıtım alırken Domain Authority, Page Authority, Moz gibi değerlere bakınız. Hite göre tanıtım alınmaz!
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Zalmoxis adlı üyeden alıntı
Sitenin yayında olduğu süre, domain yaşı, alexa ülke sıralaması, siteden kaç link çıkışı var, google index sayısı, index alma hızı, tekil ve çoğul ziyaretçi sayısı gibi özelliklere bakabilirsiniz hocam.
kesintisizhost adlı üyeden alıntı
Yorum yapanların çoğu yanlış bilgi veriyor. Tanıtım alırken Domain Authority, Page Authority, Moz gibi değerlere bakınız. Hite göre tanıtım alınmaz!
görüşlerinize saygı duyuyorum. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. peki bu site bilgilerine nereden ulaşabilirim peki ? Bu konuda bir kaynak verirseniz çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Google Chrome'a Seo Quake eklentisi kurabilirsiniz. Arkadaşın dediği gibi Domain Authority, Page Authority, Moz gibi değerlerde çok önemlidir.
PHP işleriniz yapılır