-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Zalmoxis adlı üyeden alıntı
Google Chrome'a Seo Quake eklentisi kurabilirsiniz. Arkadaşın dediği gibi Domain Authority, Page Authority, Moz gibi değerlerde çok önemlidir.
Bu eklentiyi nasıl kullanacağız kısa bilgi verirmisiniz ?
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çok bir özelliği yok hocam. Tarayıcıya buton ekliyor eklenti, bir web sitesinde gezerken eklenti simgesine tıklayarak bilgileri görebilirsin.
PHP işleriniz yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Zalmoxis adlı üyeden alıntı
Çok bir özelliği yok hocam. Tarayıcıya buton ekliyor eklenti, bir web sitesinde gezerken eklenti simgesine tıklayarak bilgileri görebilirsin.
Onu anladım da Domain Authority, Page Authority, Moz gibi değerleri göremedim de
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Tanıtım yazısı yada reklam alırken, site içerisinde son paylaşılan makelerin başlıklarını googlde aratın. Eğer sıralamada ise otoriter bir sitedir. Değil ise hiç bulaşmaya gerek yok. Bu arada News kayıtlı birçok site spama düştükleri için alınan tanıtımlar yarardan çok zarar getirecektir. DA, PA değerleri etkilidir, fakat önemli olan site otoritesidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Phantaso adlı üyeden alıntı
Tanıtım yazısı yada reklam alırken, site içerisinde son paylaşılan makelerin başlıklarını googlde aratın. Eğer sıralamada ise otoriter bir sitedir. Değil ise hiç bulaşmaya gerek yok. Bu arada News kayıtlı birçok site spama düştükleri için alınan tanıtımlar yarardan çok zarar getirecektir. DA, PA değerleri etkilidir, fakat önemli olan site otoritesidir.
Teşekkürler