Lepsites
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%0)
Merhaba sevgili Wmaracı sakinleri!
Ben Emirhan Yeni Bir projeye 3kisi ile adım atmaktayiz.
Proje için Pazartesi (yarın) Marka Tescil, Patent almak için görüşmemiz var.
Ancak bize reklam¶ konusunda yardım edebilecek kişi&kuruluşlari nereden Nasıl bulabilirim?
Şimdiden Teşekkürler. LEPSİTES
Ek : Konu yanlış yerde ise özür dilerim.
imsomnia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
web developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
proje yarışmaları var katılıyorsunuz projenizi anlatıyorsunuz kazanırsanız ödül alıyorsunuz hatta yanlış hatırlamıyorsam üniversite öğrencileri arasında girişimcilik yarışması için başvuru bugün son 1.olana 75.000 TL ödül var düşünebilirsiniz
Ayrıca projelerinize gerçekten güveniyorsanız melek veya normal yatırımcılara projenizi anlatıp destek alabilirsiniz (Tabi her , ben yatırımcıyım diyene projeyi kesinlikle anlatmayın güvendiğiniz insanlara anlatın)
Ayrıca eğer projeniz satışla ilgili bir şey ise fonlara başvurup deneyebilirsiniz.
Hayırlısı Olsun İNŞALLAH.
FilKafa
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Marka tescilde yardımcı olurum.
Diğer konuda link kısaltma servislerini kullanın.projede ışık goruyorsanız internet uzerinde ise bir kaç ajansla goruşun reklam çekebilirsiniz.
Para dersen diyalog kurman gereken yer kosgeb.onun haricinden zor
Ama wmaraci uzerinden bağış toplarmısın bilemem
Kolay gelsin takipdeyim
FilKafa
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba
İstanbul merkezli ajansları sana pm olarak iletirim. Proje hayata geçer geçmez onları teklif sunabilirsiniz.size en geç pazartesi donuşlerim olur.
Link kısaltma servislerinde de gelir elde edebilirsiniz. Bol.tl linkli site sahibide bu forumda umarım bizi gorup gerekli açıklamayı yapacaktır
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Lise öğrencisine destek verecek tek kurum Tübitak'tır Üniversiteye kadar beklerim diyorsan GBA BİC gibi yatırım ağlarına başvurabilirsin. Bunun yanında koç kuluçka (kwork) sabancı inovasyon, inventist gibi üniversite öğrencilerine yönelik kuluçka merkezleri, projen belirli aşamaları geçerse mentorluk eğitimi verdikten sonra projen için bir miktar hibe verip seni potansiyel yatırımcılarla buluşturuyorlar.Benim sana tavsiyem Üniversiteyi beklemen bu süre zarfında da projeni geliştirmen yönünde olucaktır. Yolun açık olsun iyi çalışmalar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.