lostyazilim

wordpress sitede Domain değiştirme

3 Mesajlar 717 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

yyasin88 yyasin88 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Gıda Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 13 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba arkadaşlar,

yeni bir domain aldım ve hosting firmam hostingimi yeni domaine yönlendirdi henüz aktif değil. hostingim değişmedi. dosyalarım hala duruyor.
bu durumda google'da indexlenmiş www.eskisitem.com adresindeki yazıların www.yenisitem.com adresine yönlenmesi ve indexlerinin zaman içinde bu şekilde değişmesini sağlayabilir miyim ? artık çok mu geç kaldım ?

yardımlarınız için teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba,

Google Webmaster sayfasından site ayarları kısmından site adresi değişikliği yaptığınızı belirtmeniz gerekiyor.

http://i.hizliresim.com/vbzJED.jpg

Daha sonra eski domainiz halen bir hostingde barınıyorsa eğer içerisinde sadece bir adet .htaccess dosyası olsun ve o dosyaya da 301 yönlendirmesi ekleyerek eski domainizi yeni domainize yönlendirin.

Güncelleme işlemi sitenizin aktifliğine ve otoritesine bağlı olarak değişecektir bilginize.
yyasin88

kişi bu mesajı beğendi.

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro

yyasin88 yyasin88 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Gıda Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 13 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
@Machine hocam Çok teşekkür ederim. Kurcalayacağım şimdi nasıl bildirim yapıldığını.
Eski domainimde hosting bulunmuyor ve artık onu regleyip para ödemek istemiyorum çünkü hiç kullanmayacağım. google zamanla eski siteyi silecektir. tek derdim beni kopya içerik olarak algılamasın. Adsenseye tekrar başvurduğum zaman sorun çıkmasın. zaten 2 haftadır onay bekliyorum adsenseden ne red geldi ve kabul geldi. yeni siteyle tekrar başvurcam fakat benim yeni içeriklerim googleda üst sıralarda olsun tekrardan ve adsense beni kopya içerik diye yargılamasın.

tekrar teşekkür ederim

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al