lostyazilim
tr.link

Yatırımcı yada ortak arıyorum

6 Mesajlar 744 Okunma
acebozum
tr.link

OguzCetin OguzCetin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 105 / 105
  • Ticaret 27, (%96)
Öncelikle forumda yeniyim tüm arkadaşlara merhaba diyorum konuya direk şöyle bir giriş yapayım :

ben bu web işlerini yapmayı ve büyütmeyi yazı yazmayı çok seven bir insanım fakat öğrenciliktenmidir maddi durumdan dolayı bu işlere giremiyorum tam olarak.

ben bir blog sitesi açmak istiyorum ve ilerlemek adsense felan yaparak azda olsa bir gelir kaynağı elde etmek istiyorum bunun içinde siteyi açmam yönetmem için bir takım ücret gerektiğini biliyorum fakat bu ücretin bende olmadığınında farkındayım.

o yüzden yatırımcı yada ortak aramaktayım
ortakdan kastım :
onun sitesi felan olur onun sitesine yazı paylaşımı yaparım bunun karşılığında benim site masraflarımı sağlar.
her gün kendi emeğimle açtığım açacağım konular bunlar olacak tabiki.

yatırımcı olarak :
adsense yada her hangi bir reklam kaynağım olduğu zaman bilsinki paramın %70 i onundur. bu ne zamana kadar sürecek derseniz 12 ay boyunca paramın %70 i ni ona veririm bana çok yardımcı olur 12 ay diyorum fakat bana yaptığı yatırımın fazlasını verene kadar bölüşmeyi yapabiliriz.

hosting / domain / reklam verme olarak para gerek.
blog
sosyal medya
mobil
webmaster
gündem
oyunlar
kişisellik iş alımları felan gibi alanlarda hizmet vermek isterim

Not : yukarda yanlış bir şey dediysem özür dilerim sayın hocalarım.
not 2 : konu yeri veya adabı yanlış ise tekrar özür dilerim forumda yeniyim fazla bilmiyorum

iyi çalışmalar diler cevaplarınızı beklerim.
imsomnia

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

imsomnia imsomnia Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek web developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 37 / 37
  • Ticaret 0, (%0)
başarılar kardeşim hayırlısı olur İNŞALLAH

OguzCetin OguzCetin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 105 / 105
  • Ticaret 27, (%96)
imsomnia çok teşekkür ederim her şeyin hayırlısı tabiki.

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
Hocam bende sizin gibi öğrenciyim. Fakat sadece bir domaine yıllık para veriyorum. Açın blogger'dan güzelce bir site, onunla uğraşın sadece alan adına para verin. Eğer yazılarınıza kaliteli içeriklerinize güveniyorsanız da zaten bir toplum yakarlarsınız. Aylık kazancınız da bir bakmışsınız 2k-3klara yükselmiş. Demem o ki ortak filan aramayın. Eğer site açmayı vb. şeyleri bilmiyorsanız ücretsiz şekilde yardımcı olurum.

İyi akşamlar.

wmaraci
wmaraci

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
ErtuğrulBey kardeşim. bekirbulut arkadaşımın dediği gibi yapman senin için daha yararlı olacaktır. Bu aşamada hosting senin için ekstra bir masraf olur fakat sadece 1 tane domain olduğu zaman onu Blogger'a bağlarsın ve tek masrafın o olur. Blogger, yapısı gereği çok karmaşık bir alt yapı olmadığı için daha çabuk kavrarsın. Belli bir süre boyunca yazıları girersin ve de site belirli bir potansiyele ulaştığı zaman reklam başvurularını yapıp, onaylandığı takdirde kendin kazanmaya başlarsın.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!

Voltaren Voltaren www.ZomPir.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 2093
  • Beğeniler 527 / 643
  • Ticaret 0, (%0)
bence bir yerden para kazanmaya başlayın güzelce bir hesap çıkarın (bence sadece bir domain belki birde güzel bi temaya para vermeniz yeterli olacaktır taş çatlasa 50-60 tl) sonra bu parayı kazanmaya çalışın makale yazıp satın ya da herhangi bir şekilde çünkü bu dediğiniz hemen hemen herkesin yapmaya çalıştığı şey site açaıp para kazanmak... hedefinize ulaşmak için önce tabiri caizse sürünmeniz lazım daha sonra zirveye ulaşmaya çalışırısnız.

Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al