-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yetersiz içeriğin bir açıklaması yok ki onu anlamıyorum 100 tane +500 1000 kelime arası özgün makale var
içerikte çorba içerik değil bi teknoloji bir sağlık değil yinede alamıyorum banada yetersiz içerik diyor anlamsız biraz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
300 e yakın icerikli ve 2 bin hitli site almıyorsa gerisini sen düsün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
webmaster - Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** I**
-
-
-
Ticaret
67, (%99)
Aslında fotoğraflar da önemli demekki
gaste
webibo.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
gelen red maili pm atarmısın bu sıte adsense 1 başvuruda alır.
Yok imza falan
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
webmaster - Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** I**
-
-
-
Ticaret
67, (%99)
AdSense başvurunuzun durumu
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu inceledik, ancak maalesef şu an için AdSense başvurunuzu kabul edemiyoruz.
Başvurunuz aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.
Yetersiz içerik: Sayfalarınızın AdSense tarafından onaylanıp sitenizde alakalı reklamlar gösterebilmesi için, sayfalarınızda, uzmanlarımızın inceleme yapabilmesine ve tarayıcımızın sayfalarınızın neyle ilgili olduğunu belirlemesine yetecek kadar metin bulunmalıdır.
Bu durumu çözüme kavuşturmak için aşağıdaki önerileri göz önüne alın:
Sayfalarınızda yeterli metin bulunduğundan emin olun. Çoğunlukla resim, video veya Flash animasyon içeren web siteleri onaylanmaz.
İçeriğiniz yalnızca başlıklardan değil, tam cümlelerden ve paragraflardan oluşmalıdır.
AdSense'e başvurmadan önce, sitenizin tamamen oluşturulduğundan ve yayında olduğundan emin olun. Siteniz hâlâ beta durumunda veya "yapım aşamasında" ya da yalnızca web sitesi şablonu halindeyken başvuruda bulunmayın.
Reklam kodunu web sitenizin yayında olan bir sayfasına yerleştirin. Bunun ana sayfa olması gerekmez, ancak içerdiği AdSense reklam kodu dışında tamamen boş olan test sayfaları onaylanmayacaktır.
Ziyaretçilerinizin web sitenizin tüm bölümlerini ve sayfalarını bulabilmesi için net bir gezinme sistemi sunun.
YouTube videoları ile para kazanmak istiyorsanız, lütfen YouTube para kazanma programına başvurun. Yalnızca video içeren blog ve web sitelerinin onaylanmayacağına dikkat edin.
---------------------
Daha fazla ayrıntı ve başvuru ipucunu bu yardım makalesinde bulabilirsiniz.
Başvurunuzu güncellemek ve yeniden göndermek için, lütfen google.com/adsense adresini ziyaret edin ve başvurunuzla birlikte gönderdiğiniz e-posta adresi ile şifreyi kullanarak oturum açın. Uzmanlarımız hesabınızın program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için lütfen başvurunuzu yeniden göndermeden önce yukarıda listelenen sorunların tümünü çözdüğünüzden emin olun.
AdSense ölçütlerinin tam listesi için lütfen AdSense program politikalarını ve AdSense Şartlar ve Koşullarını inceleyin.
Daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilir veya yayıncıların en iyi AdSense uygulamalarını paylaştığı AdSense Yardım Forumu'nda arama yapabilirsiniz. Tartışmalara Google AdSense temsilcileri de katılır.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi
gaste
webibo.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
fotolardan olsa eğer benim ban yemem 1 sn sürerdi öle bir dünya yok
Yok imza falan
belorin
Dijital Pazarlama Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
+18 cinsellik :=) sonra kalırsa google gene yapıştırır banı aklında olsun.
https://www.canyurekli.com