Merhaba arkadaşlar, benim asıl işim makale yazarlığı. Ancak küçük yaşlardan beri web site kurulumuna inanılmaz bir ilgim var. Elektrik- elektronik mühendisliği öğrencisiyim, o yüzden teknik konularda elimden geldiğince yardımcı olabilirim :)

Normalde bu işe başlama gibi bir niyetim yoktu ancak makale yazarlığı yaptığım hatırı sayılır müşterilerime web site kurulum hizmetini verdikten sonra bu alanda iyi olduğumun farkına vardım ve diğer müşterilerime de bu hizmeti verebileceğimi ifade ettim. Bir süre sonra o kadar yoğun hale geldim ki müşterilere yetişemez oldum.

Benim çalışma stilim paket üzerine değildir. Yani tek fiyat üzerinden çalışıyorum. Sitenize yapılacak her türlü teknik destek için 100 lira alıyorum.

Teknik destek aşağıdakileri kapsar.

*Sıfırdan web site kurulum (wordpress)
*Tema kurulum ve düzenleme
*Yararlı birçok eklenti kurulumu ve düzenlenmesi(özel olarak eklenti desteği vermiyorum)
*Hızlandırma
*pagespeed optimizasyon
*site içi seo ( bu hizmetin kendisi zaten oldukça yüksek fiyattan veriliyor, temel seo uyguluyorum ama profesyonel destek isterseniz fiyatı konuşuruz. )
*Tema Türkçeleştirme
*Bonus: 1 senelik ücretsiz hosting

Teknik destek almak istemiyorsanız sadece birkaç noktada takıldıysanız: DANIŞMANLIK ÜCRETİ SADECE 50 TL

Tabi bunların dışında sizlere makale hizmeti, tercümanlık, profesyonel site içi seo hizmeti, e ticaret sitesi ve birçok konuda hizmet verebilirim.

Tek yapmanız gereken benimle iletişime geçmek ;)

İletişim:
skype: hasanmercan6
gmail: hamerhan@gmail.com

Not: referans isteyenlere özelden yollayabilirim, ayrıca güven konusunda şüpheye düşenler wmaracı ticaret puanıma bakabilirler.