lostyazilim
tr.link

Taksi Plakası Kiralamak

54 Mesajlar 29.577 Okunma
lstbozum
tr.link

Gucluyazar Gucluyazar Proje Adamı :) Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Sağlıkçı Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1027
  • Beğeniler 372 / 319
  • Ticaret 15, (%100)
mediacenter

Anladım hocam, şoför olmak daha mı iyi diyorsunuz?

wmaraci
reklam

sewkii sewkii God is love. Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek barmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** F**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 104 / 184
  • Ticaret 12, (%92)
Araba ve plaka Toplamda 40 bin ile 45 bin tl aracına göre değişir. varsayalım anlaşıldı alındı.

Günlük 180 tl şöfor başı para alınıyor yani günlük 360 tl 2 şöfor'den para kazanır. aylık 10.800 tl kazancı olur. plaka sahibiyle aylık 6,500 tl ile anlaşırsa aylık 4.300 tl para kalır ( masraflar bakımlar arızalar hariç ) .. Eğer 1 şöfor 1 kendisi çıkarsa günlük kendisine 250 300 tl + 180 tl şöfor'den o zaman maksimum 480 günlük kazanç sağlar işleri iyi olursa tabi bu değişir hergünde işler iyi olcak diye birşey'de yok ben iyi olmasını düşünürek bir fiyat çıkartıyorum o zaman aylık 14.400 tl kazanç sağlar, eğer 6,500 'dan anlaşamazsa 7 veya 8 anlaşılırsa aylık 6 bin 7 bin tl kazanç sağlar, eee bu araç 24 saat calışıyor aracın bakımı olcak arıza olcak,durak parası olcak,araca günlük bakım yapılıyor durakta işin erbabı olmuş abiler var onlara bakım parası derken. aylık 3,500 TL ile 4 bin tl kazanç sağlar..
Gucluyazar

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1027
  • Beğeniler 372 / 319
  • Ticaret 15, (%100)
sewkii Çok iyi açıklamışsınız hocam, teşekkür ederim. 4 bin tl kazanmak için 45 bin tl'ye yakın bir yatırım yapılacak + olarak da her ay 7 bin tl. 7 bin tl verip 4 bin tl kazanmak işi patlatmaz mı hocam ?

• Üyelik 29.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek barmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** F**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 104 / 184
  • Ticaret 12, (%92)
Gucluyazar işi niye patlatsın ki aylık kazançın dediğim gibi bi şöfor bi kendisi yaparsa 14.400 tl kazancı var plakaya 7 bin verse 7 bin kendisine kalıcak bakım arazi vs çıkarırsan 4 bin tl kalır yanlız şunu açıklayayım.. her zaman ariza olcak diye birşey yok bu fiyat sadece tahmini rakam yani piyasa'da işler ne kadar iyi veya kötü olursa kazançta o kadar fazla veya az olur..Ayrıca plaka kiralamak içinde şahıslara değil büyük firmalar var,istanbulda bağcılar'da plaka kiralayan bir şirket var tüm taksiciler bilir yani herkezde ordan kiralar yerin adını unuttum.. onuda araştırın yani forumlardan daha çok işi bilen taksi şöforleriyle konuşabilirsiniz,yani yalnız müşteri kılığında konuşursanız fazla bilgi alırsınız alacaklı olarak konuşmayınız :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1027
  • Beğeniler 372 / 319
  • Ticaret 15, (%100)
sewkii Anladım hocam, biraz daha araştırayıp. Kendim için değil de bir yakınımız için araştırıyorum. Bu kadar kazançları iyi ise aslında girişilebilinir. Kendisi için ideal iş bu olacak.

• Üyelik 29.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek barmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** F**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 104 / 184
  • Ticaret 12, (%92)
Gucluyazar Normal bir taksi şöfor'u günlük 100 tl kazandığını düşün aylık zaten 3 bin tl yapar gerisini siz hesaplayın işte :)
Gucluyazar

kişi bu mesajı beğendi.

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

sewkii adlı üyeden alıntı

Gucluyazar Normal bir taksi şöfor'u günlük 100 tl kazandığını düşün aylık zaten 3 bin tl yapar gerisini siz hesaplayın işte :)

Benimde kafama yattı iyimiş bu iş diyelim 3 plaka aldık biz ilgilenmeyecez dedik. şöferler gelip teklifmi veriyor bana ver diye masrafları düşünmüyorum günlük 100-200tl adam bası kalıyor sanırım ?

• Üyelik 29.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek barmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** F**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 104 / 184
  • Ticaret 12, (%92)
Teklif vermiyorlar.. yani şöyle anlatayım taksiniz bir taksi durağına üye olur..İş yapan işlek bir durak her zaman yeni araçlara açıktır.Durakta yetkili kişiye söylersiniz 3 taksim var durağınıza kayıt ettirip şöfore vermek istiyorum dersiniz onlarda lazımsa taksi kabul ederler,günlük durak parası verilir bunları şöfor veriyor 15 tl ila 20 tl arasında bir ücrettir bu ayrı hergün sigorta için şöfor 10 tl veriyor bunlar şöfore aittir..Siz sadece hergün 180 tl para alıyorsunuz bi şöforden her neyse durak sahibi veya ilgili kişi'de aracınız için iş arayan şöfor bulurlar ve başlarlar calışmaya 12 saat calıştıklarını varsayalım cünki araç uyumaz yani şöfore kalmış birşey o aracın uyuması :) her neyse 3 araç için 6 tane şöfor gerekiyor sabah akşam calıştırmak için bu şöforlerden sabah ve akşam 180 tl para alıyor plaka sahibi yani siz 1 araçtan sabah akşam 180 tl toplamda 360 tl para alıyorsunuz. o gün şöfor 10 tl para kazansa'da sizin 180 tl vermek zorunda yani kendisi 10 tl kazanıp size 180 tl'de verebilir. kendisi 200 tl kazanıp size 180 tl'de verebilir bu sabittir siz 180 tl'nizi alırsınız şöfor 1 tl alır.

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

sewkii adlı üyeden alıntı

Teklif vermiyorlar.. yani şöyle anlatayım taksiniz bir taksi durağına üye olur..İş yapan işlek bir durak her zaman yeni araçlara açıktır.Durakta yetkili kişiye söylersiniz 3 taksim var durağınıza kayıt ettirip şöfore vermek istiyorum dersiniz onlarda lazımsa taksi kabul ederler,günlük durak parası verilir bunları şöfor veriyor 15 tl ila 20 tl arasında bir ücrettir bu ayrı hergün sigorta için şöfor 10 tl veriyor bunlar şöfore aittir..Siz sadece hergün 180 tl para alıyorsunuz bi şöforden her neyse durak sahibi veya ilgili kişi'de aracınız için iş arayan şöfor bulurlar ve başlarlar calışmaya 12 saat calıştıklarını varsayalım cünki araç uyumaz yani şöfore kalmış birşey o aracın uyuması :) her neyse 3 araç için 6 tane şöfor gerekiyor sabah akşam calıştırmak için bu şöforlerden sabah ve akşam 180 tl para alıyor plaka sahibi yani siz 1 araçtan sabah akşam 180 tl toplamda 360 tl para alıyorsunuz.

İyimiş hocam peki plaka ve araç min ne kadar lazım 40-50 binlik araçlar iş yaparmı 2. el veya 0 tarzı. Ayrıca kanun hükümlerini inceledik demin sanırım bu tarz şeyler şöfere aitmiş cezadır, parktır, kazadır, benzindir ? Ayrıca bu işi daha önceden yapmısa benziyorsunuz sanırım ? teşekkürler

• Üyelik 29.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek barmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** F**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 104 / 184
  • Ticaret 12, (%92)
underworld babam bu işi yaptığı için ordan aşınayım konuya :) 2.el temiz araçlar'da var 40 50 binlik araçlarda var 30 binlik 25 binlik araçlarda var yani bunlar etkilemiyor illa sıfır araçla bu işi yapacaksınız diye bir kural yok aracınız temiz olsun yeter, benzin ceza,park vs gibi şeyler şöfore aittir.Ancak kaza'yı tam bilemiyecem yanlış birşey demek istemiyorum.. burdan bakabilirsiniz. T Plakalar için istenilen kira ücretleri 2.el araçlar vs bir çok taksiciler ve duraklar bilir burayı ünlüdür yani :)

Gucluyazar Sizden bakabilirsiniz burdan
Gucluyazar

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al