-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hangi sistemin uyarlaması diye düşünmedim değil mobilden bakınca, detaylı inceleyerek yorum ekleyeceğim. Mantık olarak oldukça keyifli ama tabi kitle ne kadar olur, takip etmek gerekiyor
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%97)
Paraya dayalı bir sistem olduğu için pek bir değer göremiyorum aynı şekilde diğer kişilerde böyle düşünecektir. Tabi aynı şekilde hile hurda karıştırılması basit bir sistem yöneticiler tarafından istenilen şekilde istenilen üye puana kavuşabilir. Pek bir rağbet göreceğini sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tahmin yapıyoruz ama tahmin tutunca kaç puan kazanacağımızı göremiyoruz bu büyük bir eksiklik bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O zaman sanıyorum ödül almak imkansıza yakın gibi birşey günde 10 doğru tahmin yapsanız 30 puan yapar en ucuz ödül 800 puan her gün hiç şaşmadan 10 doğru tahmin yaparsanız 1 ayda o ödüle ancak uaşıyorsunuz ancak hiç sekmeden hep en az 30 gün boyunca 10 tahmin ile
proje güzel düşünülmüş ama tutması için ödül puanlarının düşmesi veya tahminlerden gelen puanın yükselmesi gerekli
şimdilik üye oldum ama kullanmayacağım bir süre aktif durmasını ve kişilerin ödüllerini aldıklarını söylemeleri ve puan sisteminin düzenlenmesi ile tekrar değerlendireceğim.
teşekkürler