-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kabaca hazırlanmış bir karşılaştırma videosu. Yürürlükteki metin ile getirilmek istenen metnin karşılaştırılması. Sesteki problemleri mazur görünüz.
[M]https://www.youtube.com/watch?v=da8UHc6jpcY
[/M]
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kısaca Kral seçiyoruz yani
işin kötü tarafı sadece Kral seçmek değil bu. Bir Kral seçilince öncekini yargılar suçları kabarıksa idam bile edebilir
Peki kaybetme ihtimali olan biri bu seçimi doğal yolla yapılmasını izin verir mi? Elinde savaş açma sıkıyönetim ilan etme gücü varken. Yada her 2sini birden yapsa hemde seçimden 1 hafta kala mesela.. OHAL de seçim yaptığımız gibi sıkıyönetim altında başkanlık seçimi yaparız jandarma sandıkları taşır içişleri bakanının denetimindeki.. Ha savaşın sonucu ne olur kıbrıs'ın %28 altını kabul ederiz zaten Ege adalarıyla da işimiz yoktu
2 kişi bu mesajı beğendi.
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Hayır
3 kişi bu mesajı beğendi.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
vatan için, istikrar için, geleceğimiz için hayır. (herkes evet sanmıştı oysa ki :( )
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Torpil, adam kayırma, rant, geri kalmışlık, rüşvet, yağma, talan, ayrımcılık, yoksulluk, yolsuzluk, üçkağıtçılık, pezevenklik bitecekse evet.
Böyle devam edilecekse HAYIR.
Bİrşey değişmeyecekse neden bir padişaha ihtiyaç duyalım. :) :) :)
Yol yaptık, kardeşim o yollardan son model arabalarıyla geçen zenginlerden evet iste, asgari ücretliden kestiğin vergilerle yol yapıyosun zenginler rahat rahat gaza dayansın diye otobanda, utanmadan evet istiyosun.
Flood olacak forum yönetiminden özür diliyorum ben soruyorum civarımdaki akpgillere evet çıkarsa ne değişecek diye bir cehalet bir kara cehalet kimsede bir net bilgi yok. Arkadaşım, adam kayırma torpil rant yağma talan yolsuzluk haksızlık yoksulluk ayrımcılık bitecekmi evet diyince. Türkiye olabikecekmiyiz. Gelir gider adaletsizliğinde afrikayla yarışıyoruz. Ne olacak. Padişahım çok yaşa
1 kişi bu mesajı beğendi.