-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
Birkaç ay önce " .gen.tr " uzantılı domainler üzerinde duruyordum. Silkroad'ı bıraktığım halde birden aklıma geldi ve " silkroad.gen.tr " domaini ni aldım.
Başta blog yapayım dedim, wordpress kurdum. Server inceleyip serverlar hakkında düşüncelerimi yazayım dedim. Hem bitmeyen bir içerik havuzu olacaktı hemde yeni serverların reklamını yaparak siteden hızlıca gelir sağlamaya başlayabilecektim. Adsense falan uğraşmadan..
Adil kullanım kotam ay ortasında dolunca ay sonuna kadar yeni server indirmeye ara vermiştim ve forumda olmalı diye düşünüp alt klasörde forum kurdum " silkroad.gen.tr/forum " Tabii ki forumla uğraşırken blogdan uzaklaşmaya başladığımı fark etmemişim.
Şuan blogu > silkroad.gen.tr/blog
Forumu > silkroad.gen.tr/forum altına kurdum.
Bir süre sonra server edite merak saldım ve blog tamamen askıya alınmış oldu. Forumunda konuları edit üzerine döndü..
Anlayacağınız şizofren olmuş bir kaptan gibi tekneyi okyanusa sürdüm ve Amerika'yı Hindistan zannettim..
Forum adresime moderatör arıyorum. Bana bir pusulaymış gibi yön gösterecek ve kısa sürede canlanmama yardım edecek.
Moderatör'e maddi destek sağlama imkanım yok. Ancak forumda özellikle tanıtım bölümlerinde sabit konu ve forumda 2 reklam alanını kendisine devredebilirim. Bu alanları kiralayarak sigara parası çıkartabilir diye düşünüyorum :)
Ekip olmaya ne dersin ?
Metaren.NET.TR
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hocam düşünce güzel ama o domain boşa düştüğüne göre bir şeyler için geç kalınmış demektir :) Şahsen geçen seneye kadar silkroad oynayan birisi olarak artık oyun o eski tadı vermiyor. Bunun nedeni Joymax'ın eskisi gibi güncelleme yapmaması ve birkaç privateden başka serverin tutmaması.
İnsanlar LoL, Dota, CS:GO gibi oyunlara yöneldiler.
InFlam3s
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kolay gelsin hocam gerçekten zor bir sektördesin. Forumlar artık eski tadını veremiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
:D 4 yıldır bırakmışım şuan nasıl ne oluyor bilmiyorum o oyunda zaten oynayanlarda metin2 kaymıştı şuan Legend Of falan var herkes orda
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Forumu uzun zamandır boşlamıştım. Tema değiştirilerek güncellenme sağlandı. Silkroad Online ile ilgilenenleri davet edelim..
#KonuHortlatma :)
Metaren.NET.TR