Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Google'da bu aralar bir sıkıntı var. Site haritalarını görmüyor. Dizine eklemiyor. Yaklaşık 20 gündür devam ediyor bu durum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında ilk başta bende böyle düşündüm ve birçok siteye baktım (her gün özgün içerik giren siteler ) ama hiç birinde böyle bir sorunlar karşılaşmadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Digital Marketing Expert
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress ayarlarından farketmeden no index vermiş olabilir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yok normalde index liyordu dün sitemi önbelleğini almış ama normalde siteye günlük 10 tane özgün makale giriliyor bazen böyle bir hafta indexlemiyor ama genel olarak baktığımda bazı siteler bot kullanıp bazi sitelerden bilgileri çekiyor özgünlük yok kaliteden eser yok zaten aama siteleri saatlik indexleniyor anlamadım gitti
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Creative Solutions
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitenizin infosunun gittiğinden haberiniz varmı bu demek oluyorki bir manuel spam işlemi mevcut wm tools araçlarında bir bildirim yok ise bu olmadığı anlamına gelmez yakın bir zamanda gelicektir.
getir işlemi yaptığınızda bile bu index almıyorsa söylediklerimi göz önünde bulundurun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
miller cevap verdiğin için teşekkürler sitem index alıyor ama çok geç alıyor normalde günde 5 -10 arası makale giriyoruz ama dediğim gibi uzun süre suruyor index almıyor misal benim açtığım bir site daha var firma için içerik girimiyor ama google hergün önbelleğe alıyor domain bende daha yeni bir anlam veremedim gitti