asih
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / K
-
Meslek
matematik öğretmeni
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
teknik anlamda yorum yapacak kadar bilgim yok ama bir kadın gözüyle sitenin görünüşü, ürünler ve fiyatları çok güzel elinize sağlık. yeni bir site olduğunuz için üyelerinizi artırmak adına üye olma kısmını daha cazip hale getirebilirsiniz sadece. yani o gün girip alışveriş yapmak istemeyen kişiyi de kaybetmemiş olurunuz böylece. cazip bir teklif sunup üye olma isteklerini artırabilirsiniz ziyaretçilerinizin..
böylece email adreslerini kaydınıza aldığınız abonelere zaman zaman kampanyalarınız olduğunda ulaşabilirsiniz. ben şahsen, bu şekilde kampanyaları e mailimden takip etmeyi severim ve böyle bir durumda alışveriş de yaparım çoğunlukla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Beğendim, başarılar dilerim. Foruma özel indirim kuponu varmıdır haha😂😂
asih
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / K
-
Meslek
matematik öğretmeni
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yok ben onu demek istemedim. siteye girdikten sonra "hemen üye olun size özel fırsatlardan haberdar olun" gibi bir ilgi çeken birşey olsa ve o gün girip alışveriş yapmayacak kişi bile sadece sitenize kayıt olsa, sonra o kişiye mail yoluyla ulaşma imkanınız olur ben onu söylemek istemiştim. yoksa sipariş verme yada üye olma hızına bir lafım yok.
ayrıca ürünlerin kumaşları gerçekten yazıldığı gibiyse ürünler gerçekten çok uygun. eğer gerçekten krep, medine ipeği kumaşlarsa polyester falan değilse ben de yakından ilgilenicem sitenizle.
bu arada sahiden foruma özel indirim olsa fena olmazdı:)
Ka3n
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Özel sektör
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel olmuş başarıya ulaşan bir proje olur umarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Genel anlamda kullanıcının ihtiyacı olabilecek bütün kategoriler anasayfa da yer alıyor zaten. Yani yönlendirmeleri takip ederek aradıklarını istedikleri şekilde bulabilirler ayrıca diğer firmalar gibi çok boğmamışsınız anasayfayı bu yönden avantajlı buldum. Bol kazançlar dilerim.