Cypersnet
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
PHP, C+
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba sunumum var benim sunucu tarafı c panel yedeklemelerinde 5 gb fazla verilerin yedeklemelerinden sorumlu değiliz diyor benim veriler yaklaşık 10 gb böyle birşey gerçekten var mı Cpanel 5 gb sonrası yedekleri hatalı yapabiliyor mu
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hata ile alakası yok durumun, kendi üzerlerine fazla yük ve sorumluluk almak istemiyorlar.
Yedekleme konusu çok sorun değil bence. Cpanelden kendi yedeğini kendin istediğin zaman oluşturabilirsin.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yedekleme işlemini hep aynı şekildemi yapıyorsun? Yedekleme yaparken seçenekler mevcut. Bölümleri ayrı ayrıda yedekleye biliyorsun.
Ayrıca eğer yedeklediğin şeyler web site değilde diğer dosya türleriyse tavsiyem panelden ilgiki klasörleri zip ile sıkıştırıp saklaman. Yada indirmen. Gerçi yedekleri bilgisayarına indirmedikten sonra yedeğin pek bir anlamı kalmıyor. Openload da bir özellik vardı halen duruyormu bilmiyorum sunucudan sunucuya dosya transfer edilebiliyordu. Yani sürekli olarak 8-9 gb verileri bilgisayara indirmekle uğraşmak yerine indirme linkini openload a yapıştırdığında dosyalar çok yüksek bir hızda openload hesabına indiriliyor.
Bilemiyorum bu yedek olayı biraz sıkıntılı çoğu firma zaten 5gb üstü harici dosyayada izin vermiyor. Yedeklemede yapmıyor yapsa bile haftada bir yapıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Cypersnet Muhtemelen aldığınız yedeğin üstüne tekrar yedek alıyorsunuz. Bu yüzden boyut yükseliyor.