-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle hepinize merhaba,sitemi 1 hafta önce açtım günde 1 yada 2 yazı giriyorum şuanda toplamda 10 tane yazı var,biliyorum şuanlık az yazı var fakat siteme 1 kişi bile girmiyor bu normal birşey mi ?
siteyi google'a ekledim,
sitemap.xml'yi google'a gönderdim 5 gün oldu ama hala beklemede yazısı duruyor.
sitede robot.txt dosyası mevcut.
yanlış yaptığım birşey mi var yoksa bunların hepsi normal mi kaç gün içinde hit gelir ?
seo mu yaptırmalıyım ? faydası mı olur zararı mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Google'de zaten indexleme sıkıntısı var şu aralar bütün işlemleri yaptıysanız biraz bekleyin zaten öyle hit gelmesini beklemeyin birden.
1 kişi bu mesajı beğendi.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
TeKKeN
Filmimizle.Com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Night Manager
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sabır Anahtar kelimemiz bu arkadaşlar sabır
Adsense Onay Merkezi
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
1 haftalık sitenin hit alması biraz zor yapmaniz gereken yazı giemek. Bu yazıları webmaster toolstan google gibi getir yapicaksin. Zamanla yazılar sıralama kazanır. Bunun dışında sosyal medyadan hit çekmeye çalışabilirsiniz. Bunun dışında forumlarda kısa yazılar yazıp kaynak olarak sitenizi gösterebilirsiniz. Ek olarak bumerang sistemini kullanarak hit çekmeniz de mümkün aklıma gelenler bu kadar başarılar dilerim.
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
kaç hit bekliyodunuz? en fazla 5 hit olur ondada 2 si siz olursunuz 3 ü de bot olur. google 1 haftalık siteyi üstte çıkartacak değil ya.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Benim sitem 2 haftadır yayında. Günde ortalama 3 özgün makale girişi sağlıyorum. Hit durumu şuan da 1,5 arası seyrediyor :) Çok normal daha yeni yeni indexlenmeye başladı makaleler 1,2 ay geçtikten sonra sıralama da yerlerini alacak tüm makaleler. Ardından güzel bir seo paketi ile desteklediğimizde güzel bir sonuç elde edeceğimi düşünüyorum..
Dijiseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Copywriter
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Sitenin elle tutulur bir hit kazanmasını bekliyorsanız 3-6 ay arası sürebilir, tabi sektöre görede değişir bu durum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar 1 haftada hit beklemek isterse 100 yazı olsun normal değil anormaldir zaten. Şimdi size naçizane tavsiyem var. Öncelikle sosyal medya hesapları açın. Twitter, Facebook gibi. Sonra otomatik paylaşım programınızı bu hesaplara yönlendirin. İçerik girdiğinizde içeriğiniz anında twitter yada facebook hesabınıza düşsün. 1 yada 2 ay sonra arama motorları aracılığıyla kişilerin geldiğinide görebilirsiniz. Bu arada google gibi getir özelleğini mutlaka kullanın. Her içeriğinizi eklediğinizde kullanın ki google botlar sizin sitenizin yolunu öğrensin. Yani google gibi getir şu demek: Evinizi bilmeyen küçük bir çocuğu evinize 1 ay boyunca kendiniz getirirseniz 1 ay sonunda çocuk evinizin yolunu öğrenir ve kendi gelmeye başlar. ayrıca linklerinizi çok fazla olmamak kaydıyla ilgili forum sitelerinde paylaşabilirsiniz
2 kişi bu mesajı beğendi.
iyikalp.com | editör
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
googlepıngletmenı onerıım sıtenı uc günde bır sık olamamk sartı ıle webmaster tolls tan Google gıbı getır secenegını pm atabılırısın dahada sıkıntı yasarsam pm atabılrısın
mobillike.com