-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar arkadaşlar. Sizlerden yardım almak istediğim bir sorum olacak. Yaklaşık 9 aylık bir site aktif olarak son 1,5 ayı sayabiliriz. Google'da arama yapınca bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Mesela normalde "katarina sticker" gibi aramalar yapınca 3. sırada çıkıyordu. Sincapstore yazınca ilk sırada çıkıyordu.
Ancak ara sıra indexlerim googleda çıkmıyor. Sadece "sincapstore.com" diye arayınca çıkıyor. Biraz araştırma yaptım google algoritma değişikliğine gidiyor gibi bir kaç yazı okudum. Ancak başka sitelerde böyle bir sorun yok. Acaba bizimle alakalı bir durum mu bu yoksa doğal birşey mi ? Çözüm için neler yapabiliriz ? Şimdiden görüş ve öneriliniz için teşekkür ederim.
Sitemin adresini yazmamda umarım sakınca yoktur acil olduğundan dolayı konuyu açmak zorunda kaldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bende de aynı sorun var. Siteniz yeni ise böyle yapıyor olabilir. Domaini +uzatmaya bakın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Cevabınız için teşekkürler domaini +uzatmaya bakın derken ne dediniz anlayamadım.
SeeTake
https://www.bilgimsel.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam okuduğum bir yazıda domain süresi ne kadar uzun süre için alınmışsa, Google o kadar çok sever yazıyordu. Sanırım diğer hocam bunu demek istemiş
Fitzi
Sadece zaman...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google ın son dönemlerdeki dalgalanmaları aşırı bir hal almaya başladı. Her zaman yaptığınızdan farklı birşey yapmayıp istikrarınızı koruyun aynı sorun hemen hemen hepimizde var.
Bu arada apophis e sponsor olmuştunuz galiba siteyi hatırlıyorum bi yerlerden :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Fitzi cevap için teşekkürler. Aynen apophis , muratabigf ve oyunbros şuan anlaştıklarımız :)