-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Rakip kanallar şikayet ederek rahatlıkla kapatıyor 3 4 kanal bir oluyor sürekli şikayet ediyor diye duydum ama rastlamadım. Oyunlarda bazen görüntü veya introdan da olabilir başlık vs. herşeye kıl bu aralar youtube
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Skype adresinizi özelden yollayın yardımcı olmaya çalışayım .
Bir nefesine bile hükmedemediğimiz bu dünya için boyun mu bükeceğiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sigortacı
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kapanan kanalın açılması çok zordur hocam bir soğuk su için, pek'de umutlanmayın isterseniz.
Kanalınız'da şu tarz bir içerik varmıydı örnek vereyim. Mesela bugün 1 milyon dolar harcadım diye başlık atıp 1 tl harcadığınız bir içeriğiniz biraz komik oldu fakat siz anlamışşınızdır.
Mail atıp hangi videonuz'dan kapatıldığını öğrenin, google adsense'deki paranız konusunda 112 tl var demiştiniz galiba bir web site açın 2-3 ay'da 200 tl yaparsınız o parayı'da çekersiniz hocam
https://www.apkprogram.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Benimde bir senelik kanalım günlük para kazandırmaya başlayınca kapandı hemde hiç bir ihlal ve uyarı yokken. Sahtekar bu şirketler 3 üncü maddeye dikkat!
Google şunları yapma hakkını saklı tutar:
İnceleme amacıyla bir hesabı devre dışı bırakma.
Hizmet Şartları veya ürüne özel politikalar ihlal edilirse, bir Google Hesabının belirli bir ürüne veya tüm Google Hesapları sistemine erişimini askıya alma.
Bildirimde bulunarak veya bildirimde bulunmaksızın, bir hesabı, herhangi bir nedenle feshetme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
hocam aynı şekilde içerisinde 1 tane bile telifli video olmayan kanalımı kapattılar. Haber videoları atıyodum. İngilizce türkçe karışık. Hatta açıklamada kaynak bile veriyodum. Youtube'u anlamak zor :) İtiraz attım cevap bile vermediler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
site geliştirme
-
-
Ad Soyad
M** G**
-