aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blog macerasına 2011 yılında başlamıştım. O zamanlar aesahin.com alan adıyla 1 sene farklı farklı denemeler yaparak üstüne koymaya çalıştım. O sene domaini tekrar kayıt etmedim. 2 sene sonrasında blogspot üzerinden devam ettim. Yaklaşık 1 senedir com.tr üzerinden vakit buldukça yazı yazmaya çalışıyorum. Son 2-3 haftadır daha aktifim. İçerik olarak teknoloji, sosyal medya veya can alıcı noktalardan yazmaya gayret ediyorum. Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Ahmet Enes Şahin
PR | Social Media - Advertising - Post-Production
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Kardeşim ismimizin aynı olması dikkatimi çekti bir bakim dedim konuya selamlar..
Blogunuza baktım, ilk siteye girdiğimde renklerin biraz daha can alıcı yani biraz daha baskılı göz yormayan renkler seçmelisin bence.
Onun dışında manşet alanındaki fotoların üstüne geldiğimizde aydınlanması gerekir, sanırım bende aydınlanmıyor çok soluk ve eski görünüyor.
Sakın beni yalnış anlama sadece gördüğüm eleştirimi yapim dimi..
Yazı içinde çok fazla büyük fontlar var bunlar çok göz yorar ve kullanıcı isteği doğrultusunda değildir bence..
Şu anda gözüme çarpanlar bunlar. Umarım alınmamışsındır, sadece fikirlerim nacizane
Hitin bol olsun, iyi günler dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Samusya Dediklerinize dikkate alacağım. Teşekkür ederim. :)
PR | Social Media - Advertising - Post-Production