23759
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Biraz daha bakındım google'da cidden can sıkıcı emek verdiğiniz her şey gidiyor. Google forumda bir yabancı arkadaş formu doldurun 3-4 hafta bekleyin eğer Spam bot ile yapılmış işlemse açılacağını söylüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Turkcell
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gecen gun benim de habersiz sekilde sizinki gibi kanalim kapatildi mail attim acildi sabahina. Acilir hocam mutlaka.
Her Türlü Kalitenin Adresi! Hemen Profilimden Sipariş Verin!
yuez
- Sosyal Medya -
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
3 spam kanalım kapandı bu şekilde neyseki sağlam gelirler elde ettikten sonra kapandı kanallar.
500 abone / 1k abone / 10k abone olan hesaplardı,spam oldukları için uğraşmadım.Geçmiş olsun dilerimki geri alabilirsiniz kanalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
hemşire
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim de kanalım hiçbir uyarı almadan "kurallarımızı ciddi bir şekilde falan filan" diyip kapatılmıştı. sonrasında ise birkaç gün aralıkla iki adet itiraz formu doldurup yolladım. kanalım 32 gün sonra "kanalınızın inceledik ve kurallarımızı ihlal etmediğine karar verdik" diye gelen bir mail ile açıldı. abonelerim biraz azalmış, lakin videolarım ve izlenme istatistiklerime vb olduğu gibi ulaştım.
öyle bir kaç şikayet ile kanal kapatmamalı bence youtube. ama kesin bir çözümü var mı ben de bilmiyorum. sizin için de üzüldüm. :(
itiraz formu gönderip beklemekten başka çare yok galiba.:confused:
Ne kadar kazanıyorsan kazan, daima 5'te birini bi kenara bırak!